Datasikkerhed

Jungheinrich Danmark ved, hvor vigtigt det er, at sikkerheden er i orden, også i forbindelse med håndtering af data af personlig karakter.

Vi lover dig:

  • Dine personlige data bliver ikke videregivet til tredje part.
  • Alle personlige data er ved hjælp af den moderne teknik utilgængelige for uvedkommende.
  • Personrelaterede data forlader ikke EU og slettes efter brug.
  • Dine oplysninger bliver kun brugt efter hensigten: bestillinger, ansøgninger etc.

I øvrigt opfylder vi til fulde dansk lovgivnings krav til datasikkerhed.

Dette site bruger Google Analytics og Google Adwords. Disse tjenester fra Google Inc. indeholder elementer til Web analyse og anvender såkaldte cookies, tekstfiler, der gemmes på din computer, og som gør det muligt at analysere den måde, du bruger hjemmesiden på.  Oplysningerne om din anvendelse af hjemmesiden (inklusive din IP adresse) sendes til en server i USA og gemmes der.  Google bruger denne information til at vurdere udnyttelsen af hjemmesiden, til at danne rapporter om hjemmesiden til dennes indehaver og til at udbyde yderligere tjenester forbundet med hjemmesiden og med Internettet.

Google vil give informationerne vedrørende anvendelsen af vore sider videre til tredjepart, hvis loven kræver dette, eller hvis denne tredjepart har til opgave at bearbejde data for Google. Google vil under ingen omstændigheder bruge din IP adresse i forbindelse med andre data. Du kan forhindre anvendelsen af cookies ved en indstilling i din browser, men vi gør opmærksom på, at du i så tilfælde ikke kan anvende alle funktioner på denne hjemmeside i fuldt omfang.  Ved at bruge denne hjemmeside erklærer du dig indforstået med, at Google håndterer data vedrørende din færden på vore sider på den førhen omtalte måde og til det førhen nævnte formål.