Mobilt reolsystem

Mobil reol som logistisk helhedsløsning

Alt er skræddersyet - den logistiske helhedsløsning

Zoom billedet med musen

Få et tilbud

Basis egenskaber

  • Op til 90% besparelse af reolgange
  • Tilkobling af Warehouse Management System og datatransmission
  • Papirløs vareomlæsning
  • Effektiv pladsudnyttelse plus tidsbesparelse
  • Mulighed for first-in-first-out
  • Til palle-, plukke- og grenreoler

Mobile Jungheinrich-reoler består af pallereoler (enkelt- og flerpladsreoler) eller grenreoler, som er monteret på mobile sokler. Idet de er udstyret med motorer kan reolerne via en skinnestyring flyttes på en sådan måde, at den nødvendige reolgang åbnes. Med dette mobile princip kan 9 ud af 10 arbejdsgange spares, som i stedet kan udnyttes som ny lagerplads. Ved hjælp af den logistiske helhedsløsning med Jungheinrichs WMS (Warehouse Management System) opnås der på lageret og ved vareomlæsning frem for alt en betragtelig tidsbesparelse, men også en høj pladsudnyttelsesgrad.

Overblik over fordele

  • Anvendelse
  • Betjening

Vis fordele i detaljer

Fordele i detaljer

Anvendelse

Mobile reoler sparer arbejdsgange og opnår en høj pladsudnyttelsesgrad. Ved at åbne den nødvendige reolgang får I altid direkte adgang til lastenheden. Idet Jungheinrichs WMS råder over grænseflader til automatisk styring af mobilreolsystemerne, behøver truckførerne hverken stige ud eller betjene en trådløs styring for at åbne den ønskede gang. Med tilknytningen til Jungheinrichs WMS og datatransmission øges omlæsningskapaciteten ved hjælp af tidsbesparelsen.

Betjening

Mobile reoler kan betjenes af truck uden det store pladsbehov, idet det kun er den enkelte åbne køregang, der kræver fuld indkøringsbredde. Styringen af reolrækkerne kan ske decentralt fra den enkelte reol, via fjernbetjening fra trucken eller via lagerforvaltningssystemet (Jungheinrich WMS). Truckene er udstyret med trådløse dataterminaler og scannere. Lagerforvaltningssystemet (Jungheinrich WMS) styrer vareindgang, ind- og udstabling samt plukning, forstærkning, ordresammenføring og forsendelse. Det kommunikerer i den forbindelse med truckførerne og plukketruckene via et trådløst datatransmissionssystem, som giver mulighed for papirfri forløb.

Få et tilbud