+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Elektrisk gaffeltruck
Fremtiden er elektrisk

Hvorfor vælge en elektrisk truck?

Verden ændrer sig konstant. Det samme gælder Jungheinrichs trucks og teknologier. Hvor trucks tidligere udelukkende kørte på diesel eller gas, har elektriske trucks nu taget over.

Erhvervslivets øgede fokus på virksomhedernes sociale ansvar (CSR) betyder, at gaffeltruckleverandører vurderes kritisk på bæredygtighedsområdet. Hvis din organisation samarbejder med Jungheinrich, vil I blive en del af en voksende kæde af bæredygtige producenter, som kan føre til øget miljøvenligt iværksætteri.

Samarbejdet vil bidrage til at skabe en energineutral produktion og reducere CO₂-emissioner. Jungheinrich er en pålidelig og solid logistikpartner, der kan indgå som et ansvarligt led i en bæredygtig kæde.

Som førende inden for bæredygtig intralogistik tager vi ansvaret på socialt, økologisk og økonomisk plan.

Se mere

Førende inden for lithium-ion-teknologi

Euro 7-emissionsdirektivet, der træder i kraft i 2025, og de stadigt stigende diesel- og gaspriser kombineret med regeringens emissionsregler betyder, at det nu er tid til at planlægge fremtiden. Jungheinrich har den nødvendige viden og erfaring til at støtte dig på denne vej til en renere fremtid.

Den vigtigste drivkraft for at reducere CO₂-udledningen er vores beslutning om at udfase gaffeltrucks med forbrændingsmotorer og erstatte dem med fuldt elektriske, lithium-ion drevne trucks.

Som den første producent, der markedsførte li-ion for mere end ti år siden, er Jungheinrich på forkant med denne teknologi. Og vi udvikler konstant nye produkter for at hjælpe dig med at arbejde mere effektivt og bæredygtigt.

Vores litium-ion-batterier giver meget stor energiudnyttelse og lang holdbarhed.

Se mere

Fordele ved elektriske gaffeltrucks 

Jungheinrich har udviklet og produceret en bred vifte af elektriske gaffeltrucks til ethvert behov i årevis. Vores elektriske gaffeltrucks giver dig og din virksomhed betydelige fordele med hensyn til omkostningsbesparelser, sikkerhed, operatørtrivsel og renlighed på dit lager, samtidig med at effektiviteten af dine operationer forbedres.


Skræddersyet til din virksomhed

Vores elektriske gaffeltrucks er udstyret med de nyeste vekselstrømsmotorer og garanterer maksimal ydelse ved lavt energiforbrug. At vælge elektriske trucks i stedet for diesel eller gas gaffeltrucks betyder også at vælge mere produktivitet og effektivitet på dit lager, samtidig med at driftsomkostningerne reduceres. Hos Jungheinrich ved vi, at enhver virksomhed har specifikke behov. Derfor er vi ved din side og hjælper dig med at træffe det rigtige valg. På denne måde kan du nyde alle fordelene ved elektriske gaffeltrucks uden at skulle bekymre dig om ulemper.

FAQ fremtiden er elektrisk

Vil du vide mere om elektriske gaffeltrucks?

Har du spørgsmål?