+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Li-ion

Lithium-ion-teknologi fra Jungheinrich

Lithium-ion-teknologi revolutionerer intralogistiksektoren, og der er mange overbevisende grunde til at vedtage lithium-ion-løsninger fra Jungheinrich. Som en førende lithium-ion-udbyder gør vi det nemt for dig at drage fordel af denne avancerede teknologi. Kombineret med vores holistiske løsninger, banebrydende teknologier, fuldt integrerede tjenester og et omfattende produktsortiment hjælper vi med at gøre din virksomhed mere effektiv og dermed mere succesfuld – med Jungheinrich er der ingen grund til kompromis.

Vi går ikke på kompromis, så det behøver du heller ikke.

Omfattende rådgivning. Uden kompromiser.

Vi vil gerne tilbyde dig en optimal og skræddersyet lithium-ion-løsning og lover dermed, at der ikke vil være noget kompromis, når det kommer til planlægning og implementering af dit lithium-ion-projekt - du får kun det, du virkelig har brug for. Vores specialiserede rådgivere og energieksperter vil være ved din side fra start til slut og vil give dig individuel assistance i alle faser af dit li-ion-projekt, uanset om det er eftermontering af individuelle køretøjer, konvertering af hele din flåde eller leje af udstyr.

 • pioner inden for elektromobilitet i 65 år
 • mere end 10 års erfaring inden for lithium-ion-teknologi
 • over 60.000 lithium-ion-batterier installeret
 • flest Lithium-ion truck i drift på verdensplan
 • kun én kontaktpartner
 • altid den rigtige lithium-ion-løsning til alle dine behov

Så gå ikke på kompromis og vælg en helhedsorienteret løsning og en kompetent samarbejdspartner, der forstår din virksomhed

No Compromises Benefit Motiv 1


Banebrydende teknologier. Uden kompromiser.

Takket være mere end 10 års erfaring inden for lithium-ion-teknologi betyder samarbejdet med Jungheinrich, at du drager fordel af den nyeste teknologi inden for effektivitet og kvalitet. Takket være vores egen forskning, udvikling og produktion er vi i stand til at tilbyde dig et unikt, integreret system, hvor lithium-ion-batteriet, opladeren og køretøjet er optimalt koordineret med hinanden.

 • høj effektpålidelighed, selv når den ikke er fuldt opladet
 • ingen omkostninger til vedligeholdelse, service eller infrastruktur af batterier
 • ingen specielle opladningsrum med ventilation nødvendig
 • ca. 21 % reduktion i CO2-emissioner sammenlignet med blybatterier
 • tre gange længere levetid end konventionelle energilagringssystemer
 • lavere samlede omkostninger end for et blysyrealternativ
 • hurtig og mellemliggende opladning under pauser eller nedetid for maksimal tilgængelighed af køretøjet
 • 30 minutters mulighed for opladning til 50 procent, 80 minutters opladning til 100 %
 • høj sikkerhed under brug, opladning og transport

En anden nyskabelse er vores nye industrielle trucks med integreret lithium-ion-batteri, hvor køretøjsdesign og batteriteknologi koordineres endnu mere effektivt, hvilket betyder mere kompakte dimensioner for maksimal smidighed.

No Compromises Benefit Motiv 2


Komplette løsninger. Uden kompromiser.

Effektivitet er alt, og det inkluderer opsætning af din flåde, og derfor ønsker vi at gøre det så nemt og gennemsigtigt som muligt for dig at skifte til lithium-ion-teknologi - uden kompliceret kommunikation gennem tredjepartsleverandører - alt fra en enkelt kilde. Intet kompromis.
Uanset om du ønsker at eftermontere individuelle køretøjer, konvertere hele din flåde eller har brug for en helt ny opladningsinfrastruktur, eller blot gerne vil leje køretøjer, som den eneste full-service udbyder af li-ion, hjælper vi løbende med at finde den bedste løsning for dig. Vi støtter dit lithium-ion-projekt fra planlægning til implementeringsfasen, og med vores oplader- og batteriservice plus vores eftersalgsservice er vi altid der for dig på lang sigt.
Uanset hvordan du vil implementere lithium-ion, vil du altid være sikker med Jungheinrich.

No Compromises Benefit Motiv 3

Højeste præstationer. Uden kompromiser.

Tillid er godt, men en garanti er bedre, især når investering i din egen virksomhed er involveret. Du ønsker ikke at gå på kompromis, du vil kunne stole 100 % på teknologien og partneren – og det er tilfældet med Jungheinrich. Hos os får du ikke kun sofistikeret, høj kvalitet og langvarig teknologi, men også en stor følelse af tryghed og ro i sindet.
Med "Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus" giver vi dig et langsigtet præstationsløfte på op til 8 år på vores lithium-ion-batterier af høj kvalitet, så du kan slappe af og koncentrere dig om det, der er vigtigt - dit arbejde.

No Compromises Benefit Motiv 4


Content Li-ion + 5 års-logo
Litium-ion-teknologi

Med Jungheinrichs litium-ion-teknologi kommer du foran konkurrenterne: maksimal ydeevne med et op til 20 % lavere energiforbrug.

Kompromisløst tilfredse kunder.

Vi ønsker at overbevise dig om, hvad vi gør, og ikke med det, vi siger. Her foretrækker vi at lade vores kunder komme til orde.

Picture Zitat Referenz Noerpel
Sebastian Allert
Operational Manager Logistics, C.E. Noerpel Logistik GmbH & Co KG

"Takket være lithium-ion-teknologi fra Jungheinrich opnår vi større fleksibilitet og meget højere tilgængelighed af vores truckflåde."

Vil du også gerne have en kompromisløs tilgang?

Gør som mange af vores tilfredse kunder gør, og vælg lithium-ion-løsninger fra Jungheinrich. Få rådgivning fra os og gør din virksomhed klar til fremtiden nu – med lithium-ion løsninger uden kompromis.


Oplev højere komfort, bæredygtighed, fleksibilitet og sikkerhed med vores POWERLiNE-trucks.  

Vores li-ion-batterier kombineret med vores opladningssystemer garanterer en ekstremt lang levetid og maksimal ydelse uden strømtab.


Skift til Jungheinrich lithium-ion-teknologi nu, og drag fordel af maksimal effektivitet og omkostningseffektivitet uden kompromis.

Har du spørgsmål?