+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Lithium-Ionen-Produkte

Lithium-ion-produkter til din succes.

Leder du efter en energiløsning, der ikke kun overbeviser effektivitetsmæssigt, men også i forhold til bæredygtighed og sikkerhed? Så er det tid til at bruge de mange fordele ved Jungheinrich lithium-ion teknologi til din virksomhed. Baseret på mange års forskning og udvikling tilbyder vi dig et perfekt koordineret samlet system bestående af truck, lithium-ion-batteri, oplader og god ekspertrådgivning til dit lithium-ion-projekt. Uanset om det er et nyt køb, en eftermontering eller konvertering af en hel truckflåde – vi giver dig holistisk support til brugen af vores lithium-ion-løsninger.

Lithium-ion-batterier: Kraftige og holdbare.

Li-ion-batterier fra Jungheinrich imponerer med deres lange levetid, høje ydeevne, hurtige opladningstider samt omkostnings- og tidsbesparende frihed fra vedligeholdelse. 65 års kompetence inden for elektromobilitet samt 10 års ekspertise inden for lithium-ion-teknologi giver os mulighed for at udvikle langtidsholdbare og bæredygtige batterier i vores egen produktion til dig, som ikke kun giver maksimal fleksibilitet, men også sparer dine ressourcer.

Li-ion-opladningsteknologi: Altid klar til brug.

Få det maksimale output fra dine lithium-ion-trucks med den rigtige højfrekvente opladningsteknologi fra Jungheinrich. Optimal interaktion mellem alle komponenter og fejlfri kommunikation mellem batteri og oplader giver dig mulighed for at opnå imponerende ydeevne og en forlænget levetid for dine li-ion-batterier. Drag fordel af meget økonomiske opladningsprocesser og imponerende effektivitetsgevinster med vores lithium-ion-opladere.

Effektive, holdbare, vedligeholdelsesfrie.

Jungheinrich er banebrydende inden for litium-ion-teknologien. Takket være egen forskning, udvikling og produktion er vi som førende systemudbyder inden for intralogistik i stand til at tilbyde et perfekt totalsystem bestående af batteri, lader, truck og rådgivning.

Så effektiv som muligt

Den, der anvender den rigtige ladeteknik, har fordelen. Moderne ladeteknik har hos Jungheinrich allerede længe været standard og videreudvikles kontinuerligt for at opfylde dine behov vedrørende energieffektivitet optimalt. 

Har du spørgsmål?