+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Udbytte

Back office assistent med god forretningsforståelse

Vil du være med til at sikre, at vores leje og salg af brugte trucks når nye højder? Og brænder du for at yde professionel rådgivning og høj kundeservice i en virksomhed, hvor faglighed er i højsædet? Så er denne stilling ved vores kontor i Horsens nok noget for dig.

Hvem er vi?
Jungheinrich er sandsynligvis med til at sikre, at der er varer på hylderne i dit supermarked. Med stort fokus på bæredygtighed flytter vores trucks hver dag mil­li­oner af varer i logistikcentre over hele verden. Jungheinrich Danmark A/S er ejet 100% af Junghein­rich AG i Hamburg, Tyskland, som er en af verdens førende totalleverandører inden for logi­stik­løsninger og har en årlig omsætning på ca. 4,2 mia. € og mere end 19.000 ansatte. Vi har bety­de­lige markeds­an­dele både i Dan­mark og resten af verden. Vi har afdelinger i Brøndby og Horsens og et meget tæt samarbejde med vores svenske søsterselskab. Her vil du møde en uformel omgangstone, godt humør og meget dedi­kerede kolleger. Vores kultur tager udgangspunkt i veldokumenterede processer, troværdighed, servant leadership, og at vi alle har et positivt, personligt varemærke. Vi lægger stor vægt på, at du afspejler dette i både personlighed og adfærd.

Hvad vil du skulle lave?
Du vil blive en del af et dansk/svensk team på 9 medarbejdere. Sammen med vores salgsteam på 10 sælgere sikrer vi, at vores kunder har den optimale truck til at dække deres behov, herunder udlejning og salg af brugte trucks. Dit bidrag vil bestå i at udarbejde kontrakter primært på salg af brugt udstyr og at sikre, at alt omkring kontrakterne fungerer, dvs. oprette anlægsaktiver, fakturere, foretage kontroller og analyser, plan­lægge logistikken ved transport af materiel mv. Derudover vil du skulle modtage og håndtere forespørgs­ler direkte fra vores kunder, som kan være både store og små virksomheder. Din dagligdag vil indeholde mange administrative opgaver og en del ad hoc opgaver. Endelig vil du i samarbejdet med det øvrige back office team have ansvaret for at optimere og strukturere vores interne processer.

Din profil

  • Din vigtigste opgave er at være med til at sikre, at kunderne er tilfredse med vores leverancer fra start til slut, og da det giver en travl hverdag, skal du være i stand til at arbejde selvstændigt og selv strukturere dine opgaver, så der ikke er noget, der falder mellem 2 stole.
  • Du vil være ansvarlig for, at de administrative opgaver løses korrekt, og derfor er det vigtigt, at du har en god forretnings­forståelse og en grundlæggende erhvervserfaring kombineret med en teoretisk ballast fra en uddannelse som HHX, Finansøkonom, bachelor i økonomi el.lign.
  • For at sikre optimale arbejdsgange er det vigtigt, at du er nytænkende og idérig, og med en flad struktur vil du opleve, at gode idéer hurtigt kan implementeres.
  • Det vil lette din dagligdag, hvis du har et indgående kendskab til Office-pakken og SAP C4C.
  • Du vil være en del af firmaets ansigt udadtil og har derfor en åben og imødekommende person­lighed, der sætter dig i stand til at kommunikere med alle typer mennesker.
  • Da du vil få en bred kontaktflade internt og eksternt er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner, et godt humør og et positivt sind.
  • Du vil skulle samarbejde med kolleger i både ind- og udland, og derfor skal du være flydende på dansk og beherske engelsk i både skrift og tale. Det vil være en fordel, at du forstår svensk.

Du får et afvekslende og selvstændigt job i en global virksomhed, hvor frihed under ansvar er i højsædet, og hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du vil blive en del af en organisation på ca. 260 medarbejdere i Danmark og Sverige, og du vil få et udfordrende job, hvor din egen indsats er afgørende for din succes. Du vil få mange forskellige opgaver, hvor du vil kunne udvikle dig fagligt og menneskeligt. Du vil blive klædt godt på til opgaven gennem et grundigt træningsforløb, hvor du bliver lært op i vores produkter. Du vil i det daglige kunne sparre med dine kolleger, og du vil løbende få mulighed for faglig uddannelse i en stærk, international koncern.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Manager Used Equipment Martin Hansson på tlf. +46 703 218 871. Du kan også læse mere om os på www.jungheinrich.dk eller følge os på Facebook og LinkedIn.

Er du interesseret? Så send din ansøgning via følgende link:

Back office-assistent med god forretningsforståelse | Jobannonce | Jobindex

Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi vil derfor indkalde til samtaler løbende.

Har du spørgsmål?