Automatisk højreollager

Type ETXa/EKXa

Fleksibilitet trods automatisering

Zoom billedet med musen

Få et tilbud

Basis egenskaber

 • Fleksibel indsats
 • Stor rådighed over det samlede system
 • Større frihed under planlægningen
 • Maksimal modulopbygning

Fleksibilitet trods automatisering! Med de automatiske smalgangstruck EKXa og ETXa fra Jungheinrich som det centrale i dette system kommer I et stort skridt nærmere dette mål.
Ved skift mellem manuel, semiautomatisk eller automatisk funktion er I klar til enhver anvendelse. Der er dermed også mulighed for en trinvis automatisering af lagerfunktionerne. Miljøet omkring EKXa og ETXa består af standardelementer som reol, forzonetransportteknik, sikkerhedssystem, føringssystem/Transport Manager og Warehouse Management System (WMS). Dette systems opbygning i moduler sikrer jer stor frihed under planlægningen af jeres lagertopologi, en høj tilgængelighed til hele systemet og løsninger, der kan optimeres i relation til jeres behov.

Overblik over fordele

 • Egenskaber
 • Dine fordele
 • Anvendelse

Vis fordele i detaljer

Fordele i detaljer

Egenskaber

Fundamentet for dette automatiksystem er de automatiske smalgangstruck af typen EKXa (Man-Up) og ETXa (Man-Down). De forbliver under drift i kontakt med det overordnede styre- og sikkerhedssystem via WLAN og induktiv styring. Skal Jungheinrichs Warehouse Control System WCS anvendes som styresystem eller transportmanager, kan der ved anvendelse af flere smalgangstruck i et reolsystem opnås en optimal disposition med ordre. Lagertopologien bestemmes desuden af reol- og forzone transportteknik. Sidstnævnte kan både være udført som konventionel transportteknik og være baseret på førerløse transportsystemer som Jungheinrichs Auto Pallet Mover (APM).

Anvendelse

Automatiske smalgangstruck model ETXa og EKXa anvender egenskaberne og fordelene fra grundtrucktyperne ETX und EKX. Derfor er en automatisering af eksisterende højreolsystemer principielt lige så mulig som en ny lagerkonstruktion. Der er også mulighed for en efterfølgende automatisering af truck, der allerede er i brug.
Vores automatiske smalgangstruck kan med deres gode kurvekørselsegenskaber fleksibelt betjene flere gange og kan desuden anvendes økonomisk, når en forholdsvis lille ind-/udstablingsydelse bortfalder på et forholdsvist stort lagervolumen eller der er uoverensstemmelser i lagertopologien.

Dine fordele

Automatisering kan realiseres på flere trin og giver jer derfor mulighed for "tilvænningsfaser" og fleksibilitet under både budgetplanlægning og driftsomkostningsoptimering.
I får større frihed og mindre arbejde under planlægningen af jeres lagertopologi i forhold til konventionel reolkransteknik.
Netop ved begrænset bygningshøjde giver automatiske smalgangstrucklagre højere lagringskapacitet end konventionelle reolkransløsninger. Hvis der anvendes flere enheder, har hver kran adgang til alle gange. Ved fejl på en af kranerne kan en anden kran overtage opgaven, lageret betjenes fortsat og den samlede tilgængelighed øges.
Skaleringsmulighed: Hvis jeres ydelseskrav ændres, kan der alt efter lagerlayout suppleres med yderligere automatiske truck.

Få et tilbud

PROFISHOP TILBUD
 • Tilbud
  Ameise® håndløftevogn
  Ameise® håndløftevogn

  Kapacitet 2000 kg, gaffellængde 1150mm

  DKK 2.481,40 Besøg vores webshop

 • Tilbud
  Jungheinrich AM22 håndløftevogn
  Jungheinrich AM22 håndløftevogn

  Gaffellængde 1150mm,

  DKK 3.186,30  Besøg vores webshop

 • Tilbud
  Ameise® SPM 113 elektrisk palleløfter
  Ameise® SPM 113 elektrisk palleløfter

  Gaffellængde 1150mm

  DKK 9.487,00 Besøg vores webshop

 • Tilbud
  Jungheinrich EJE M15 elektrisk palleløfter
  Jungheinrich EJE M15 elektrisk palleløfter

  1500 kg kapacitet, gaffellængde 1150mm

  DKK 30.819,00 Besøg vores webshop