Lagernavigation, bredgang

Vejvisning som i en personbil

Zoom billedet med musen

Få et tilbud

Basis egenskaber

 • Sænkning af driftsudgifterne
 • Beregning af den korteste rute til målet
 • Automatiske bekræftelser til Warehouse Management Systemet
 • Markant øgning af processikkerheden
 • Halvautomatisk løftehøjdepositionering

Lagernavigationen i bredgange giver jer en funktion på lageret, der ligner personbilers GPS-systemer. Den kan anvendes i alle områder af forzonen samt i bredgange. I modsætning til GPS fungerer positionsbestemmelsen f.eks. via optiske pejlingssystemer med 2D-stregkoder i hallens loft eller markeringer i gulvet og en stregkodelæser på taget af hver truck. Men der er også mulighed for andre positionsbestemmelsessystemer. Med den integrerede, halvautomatiske løftehøjdepositionering bortfalder den tidskrævende finpositionering af masten. Dette giver jer en yderligere tidsbesparelse.

Overblik over fordele

 • Oversigt
 • Halvautomatisk løftehøjdepositionering
 • Beskrivelse

Vis fordele i detaljer

Fordele i detaljer

Oversigt

Kortest tid. Hurtigste strækning. Lagernavigationen i bredgange leder føreren ind på den korteste vej igennem lageret og frem til den ønskede destinationsplads. Tidskrævende kørsler, hvor man prøver sig frem, hører dermed fortiden til. Ud over produktiviteten stiger ind- og udstablingskvaliteten dermed også. Fejl undgås, og føreren skånes betragteligt. Med den halvautomatiske højdepositionering opstår der en yderligere tidsbesparelse. Desuden er der mulighed for en reducering af de manuelle scanningsprocedurer ved ind-/udstabling af hele paller med automatisk bekræftelse til Warehouse Management Systemet.

Beskrivelse

Alle typer lastudstyr, varer og lagerpladser udstyres med transpondere. Mens føreren kører ind i pallen eller reolfaget, læser RFID-systemet på trucken automatisk dataene fra de anbragte transpondere. Via Jungheinrichs logistik-interface videreføres de tilhørende oplysninger til Warehouse Management Systemet.

Halvautomatisk løftehøjdepositionering

Ud over lagernavigationen beregner Logistik-interfacet den tilhørende løftehøjde. Så snart føreren ankommer til reolen, "taler" logistik-interfacet med truckstyringen. Styret af føreren kører masten ud og standser selv, når den rigtige højde er nået. Den tidskrævende finpositionering slipper føreren helt for, hvilket medfører en ekstra tidsbesparelse. Den halvautomatiske løftehøjdepositionering virker ved behov faktisk også selvstændigt uden vejvisning.

Få et tilbud

PROFISHOP TILBUD
 • Tilbud
  Ameise® håndløftevogn
  Ameise® håndløftevogn

  Kapacitet 2000 kg, gaffellængde 1150mm

  DKK 2.481,40 Besøg vores webshop

 • Tilbud
  Jungheinrich AM22 håndløftevogn
  Jungheinrich AM22 håndløftevogn

  Gaffellængde 1150mm,

  DKK 3.186,30  Besøg vores webshop

 • Tilbud
  Ameise® SPM 113 elektrisk palleløfter
  Ameise® SPM 113 elektrisk palleløfter

  Gaffellængde 1150mm

  DKK 9.487,00 Besøg vores webshop

 • Tilbud
  Jungheinrich EJE M15 elektrisk palleløfter
  Jungheinrich EJE M15 elektrisk palleløfter

  1500 kg kapacitet, gaffellængde 1150mm

  DKK 30.819,00 Besøg vores webshop