Optimering

Optimering af logiksystemer

Vi øger effektiviteten. Trin for trin.

Zoom billedet med musen

Få et tilbud

Basis egenskaber

 • Omfattende analyse af materiale- og informationsflow
 • Detaljeret analyse af lager- og plukkesystemer
 • Undersøgelse af forbedringspotentialer fra og til praksis
 • Detaljeret analyse af truckstrukturen (flådeanalyse)
 • Oprettelse af et optimeret lagerkoncept

Ved hjælp af en detaljeret dataregistrering af de intralogistiske processer og truckflåden samt reolsystemerne ude hos dig identificeres og vurderes evt. forbedringspotentiale med vores rådgivning omkring materialeflowet. Et koncept, skræddersyet til dig og dit lager med forslag til optimering fuldender disse tjenesteydelser.

Overblik over fordele

 • Forbedring af plukkekapaciteten
 • Øget effektivitet for truckflåder

Vis fordele i detaljer

Fordele i detaljer

Forbedring af plukkekapaciteten

Plukkeområdet er et yderst følsomt lagerområde, der skal udformes fleksibelt men alligevel fejlfrit og effektivt. Efter registrering af de faktiske data påviser vi muligheder for at øge plukkekapaciteten. Lige fra de egnede truck og den korrekte lagerteknik til den matchende lagerforvaltningssoftware og det tilhørende IT-udstyr.

Generel proces- og afviklingsoptimering

Ud over lagerudstyret spiller materiale- og informationsflow også en afgørende rolle i et effektivt logistiksystem. Kun hvis materiale og varer kan transporteres optimalt fra kilden til destinationen, er en omkostningseffektiv og problemfri afvikling mulig. Som led i vores materialeflow-rådgivning analyseres og vurderes logistiksystemet med de tilhørende undersystemer, transport- og plukkesystem,
detaljeret. Her er det målet at undersøge baggrunden for processer og strukturer, der er vokset med tiden, for at øge effektiviteten for hele systemet. Til slut opstår der et optimeringskoncept, der er skræddersyet til lige netop dit logistiksystem.


Forbedring af lagerkapacitet
Pladsen til lagring af varer er ofte kun til stede i begrænset omfang og dermed kostbar. Vi rådgiver gerne om mulighederne for at øge kapaciteten på dit lager. I den forbindelse inddrager vi vores mangeårige knowhow på området lager- og automatiseringsteknik og kombinerer dette med systemforståelse og innovative ideer.

Øget effektivitet for truckflåder

Vi analyserer din truckflådes struktur og produktivitet på baggrund af faktiske data. Resultaterne af undersøgelsen giver gennemsigtighed med hensyn til de nødvendige opgaver, funktioner samt antallet og udstyret på det hidtil anvendte udstyr. Hvis det er muligt, anvendes der standardiserede truckkoncepter. Resultatet er effektivt anvendte truck iht. dine individuelle krav.Få et tilbud

PROFISHOP TILBUD
 • Tilbud
  Ameise® håndløftevogn
  Ameise® håndløftevogn

  Kapacitet 2000 kg, gaffellængde 1150mm

  DKK 2.481,40 Besøg vores webshop

 • Tilbud
  Jungheinrich AM22 håndløftevogn
  Jungheinrich AM22 håndløftevogn

  Gaffellængde 1150mm,

  DKK 3.186,30  Besøg vores webshop

 • Tilbud
  Ameise® SPM 113 elektrisk palleløfter
  Ameise® SPM 113 elektrisk palleløfter

  Gaffellængde 1150mm

  DKK 9.487,00 Besøg vores webshop

 • Tilbud
  Jungheinrich EJE M15 elektrisk palleløfter
  Jungheinrich EJE M15 elektrisk palleløfter

  1500 kg kapacitet, gaffellængde 1150mm

  DKK 30.819,00 Besøg vores webshop