Planlægning

Jungheinrich planlægger og projekterer.

Med erfarent øje for den optimale løsning.

Zoom billedet med musen

Få et tilbud

Basis egenskaber

  • Knowhow inden for lagerteknik og automatisering fra et og samme sted

Jungheinrich planlægger og projekterer dit materiale- og informationsflow med erfarent overblik over alle relevante data og på baggrund af en analyse, der udarbejdes i samarbejde med dig. Målet er at afdække og inddrage uudnyttet potentiale og gøre det til en fordel. Dette sker naturligvis altid under hensyntagen til fremtidige udviklinger i jeres virksomhed.

Overblik over fordele

  • Mange års erfaring
  • Omfattende planlægningsdokumenter

Vis fordele i detaljer

Fordele i detaljer

Mange års erfaring

Sammen med jer analyseres jeres materiale- og informationsflow i løbet af flere planlægnings- og projekteringsfaser. Ved hjælp af forskellige instrumenter (f.eks. materialeflowsdiagrammer, simuleringer, CAD-layouts, systemillustrationer) gøres faktiske og nominelle tilstande transparente og jeres optimeringsmuligheder afdækkes.

Omfattende planlægningsdokumenter

I slutningen af planlægningsfasen opstår der forskellige løsningskoncepter. Ud fra disse filtreres den optimale løsning i samarbejde med jer - under inddragelse af alle økonomiske, pladsmæssige og øvrige randbetingelser. Resultatet af dette er en afstemt og godkendt grundspecifikation: Grundlaget for den følgende fase i systemintegrationen!

Få et tilbud