5 serviceteknikere til distrikter i Jylland og på Sjælland

Motiveres du af tekniske udfordringer og af en alsidig hverdag på landevejen? Kribler det i fingrene, når du hører om fejlsøgning og service af komplekse maskiner? Så er dette job sikkert noget for dig. Vi søger serviceteknikere til Aarhus, Trekantsområdet, Sønderjylland, Vestsjælland og København.

Hvem er vi?

Uden Jungheinrich ville din indkøbsvogn sandsynligvis være tom. Vores trucks flytter hver dag millioner af varer i logistikcentre over hele verden. Jungheinrich Danmark A/S er ejet 100% af Jungheinrich AG i Hamburg, Tyskland, som er en af verdens førende leverandører af gaffeltrucks, lagerteknik og logistikløsninger. Jungheinrich har udviklet sig fra at være producent af gaffeltrucks til at levere komplette logistikløsninger og har en årlig omsætning på over 3 mia. €. Vi har betydelige markedsandele både i Danmark og resten af verden og har mere end 15.000 ansatte. Vi har hovedkontor i Taastrup og en afdeling i Horsens. Her vil du møde en uformel omgangstone, godt humør og meget dedikerede kolleger. Vores arbejde tager udgangspunkt i vores værdier: Iværksætterånd, tillid, ansvarlighed og resultatorienteret, og vi lægger stor vægt på, at du afspejler dette i både personlighed og adfærd.

Hvad vil du skulle lave?

Du får servicebil til rådighed og kører ud fra din egen bopæl til vores kunder, hvor du skal servicere, reparere og istandsætte deres gaffeltrucks. Det er et job, hvor du vil have stor frihed til at påvirke din egen dagligdag. Jobbet er meget alsidigt, og du vil dagligt blive stillet over for både små og store udfordringer, der stiller store krav til dine tekniske evner. Du vil være specialisten, der brænder for at hjælpe kunden med en løsning på hans problem, og du er typen, der heller ikke kan lade være med at tænke kreativt og give gode råd og vejledning i forhold til forbedringer, der kan få kundernes udstyr til at fungere efter netop deres behov. Det geografiske område, du skal dække, vil enten være Aarhus, Trekantsområdet, Sønderjylland, Vestsjælland eller København – alt efter din bopæl. Du vil skulle regne med, at der vil være dage, hvor du skal overnatte ude.

Din profil

 • Der kan være mange indfaldsvinkler til jobbet, men vi forestiller os, at du har en uddannelse og en baggrund fra en tilsvarende branche, f.eks. entreprenørmaskine- eller landbrugsmaskine mekani­ker, lastvognsmeka­niker, autoelektriker el.lign.
 • Du er firmaets ansigt udadtil og har derfor en åben og imødekommende personlighed, der sætter dig i stand til at kommunikere med alle typer mennesker – kunder såvel som kollegaer.
 • Da du som oftest er alene på farten, vil du skulle arbejde selvstændigt, men da du samtidig er en del af et team på ca. 40 serviceteknikere, vil du også skulle være en holdspiller.
 • Da du jo typisk vil have kontakt med kunderne, når de har et problem, er det vigtigt, at du har et godt humør og et positivt sind.
 • Du vil skulle samarbejde med kolleger i både ind- og udland, og derfor skal du være flydende på dansk og beherske engelsk i både skrift og tale. Kan du også tysk, er det et plus.

Hvad får du til gengæld?

Du får et spændende job i en global virksomhed, hvor frihed under ansvar er i højsædet. Du vil få et job, hvor 2 dage ikke er ens, og du vil blive stillet over for mange spændende udfordringer, hvor du vil få lejlighed til at teste dig selv. Vi lægger stor vægt på personlig og faglig udvikling, og du vil blive klædt godt på til opgaven gennem et grundigt træningsforløb, hvor du bliver lært op i vores produkter. Du vil i det daglige kunne sparre med dine kolleger, og du vil også løbende få mulighed for faglig uddannelse i en stærk, international koncern.

 

Vi tilbyder gode løn- og arbejdsforhold, herunder helbreds- og ulykkesforsikring. Derudover vil du få stillet servicebil til rådighed.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Serviceleder Thomas Knudsen på mobil 2428 4019 eller Serviceleder Klaus Lund Hansen på mobil 2139 0189. Du kan også læse mere om os på www.jungheinrich.dk og www.jungheinrich.com eller følge os på Facebook og LinkedIn.

Er du interesseret? Så send din ansøgning til HR Manager Cleo Riis på mailto:HR(at)jungheinrich.dk. Stillingerne ønskes besat snarest muligt, og vi vil derfor indkalde til samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Online-forespørgsel

Har du noget, du vil spørge os om? Send os en mail

Kontakt

PROFISHOP TILBUD
 • Tilbud
  Ameise® håndløftevogn
  Ameise® håndløftevogn

  Kapacitet 2000 kg, gaffellængde 1150mm

  DKK 2.481,40 Besøg vores webshop

 • Tilbud
  Jungheinrich AM22 håndløftevogn
  Jungheinrich AM22 håndløftevogn

  Gaffellængde 1150mm,

  DKK 3.186,30  Besøg vores webshop

 • Tilbud
  Ameise® SPM 113 elektrisk palleløfter
  Ameise® SPM 113 elektrisk palleløfter

  Gaffellængde 1150mm

  DKK 9.487,00 Besøg vores webshop

 • Tilbud
  Jungheinrich EJE M15 elektrisk palleløfter
  Jungheinrich EJE M15 elektrisk palleløfter

  1500 kg kapacitet, gaffellængde 1150mm

  DKK 30.819,00 Besøg vores webshop