Back office assistent med økonomisk forståelse

Vil du være med til at sikre, at vores leje og salg af brugte trucks når nye højder? Og brænder du for at yde professionel rådgivning og høj kundeservice i en virksomhed, hvor faglighed er i højsædet? Så er denne stilling ved vores kontor i Horsens nok noget for dig.

Hvem er vi?

Uden Jungheinrich ville din indkøbsvogn sandsynligvis være tom. Vores trucks flytter hver dag mil­li­oner af varer i logistikcentre over hele verden. Jungheinrich Danmark A/S er ejet 100% af Junghein­rich AG i Hamburg, Tyskland, som er en af verdens førende leverandører af gaffeltrucks, lagerteknik og logistik­løsninger. Jungheinrich har udviklet sig fra at være producent af gaffeltrucks til at levere kom­plette logi­stik­løsninger og har en årlig omsætning på over 3,4 mia. € og mere end 16.000 ansatte. Vi har bety­de­lige markeds­an­dele både i Dan­mark og resten af verden. Vi har hovedkontor i Taa­strup og en afdeling i Horsens. Her vil du møde en uformel omgangstone, godt humør og meget dedi­kerede kolleger. Vores arbejde tager udgangspunkt i vores værdier: Iværksætterånd, tillid, ansvar­lig­hed og resultatorienteret, og vi lægger stor vægt på, at du afspejler dette i både personlighed og adfærd.

Hvad vil du skulle lave?

Du vil blive en del af et team på 4 medarbejdere. Sammen med vores salgsteam på 10 sælgere sikrer vi, at vores kunder har den optimale truck til at dække deres behov, herunder udlejning og salg af brugte trucks. Dit bidrag vil bestå i at udarbejde kontrakter primært på leje af udstyr og at sikre, at alt omkring lejekontrakterne fungerer, dvs. oprette anlægsaktiver, fakturere, foretage kontroller og analyser, plan­lægge logistikken ved transport af materiel mv. Derudover vil du skulle modtage og håndtere forespørgs­ler direkte fra vores kunder, som kan være både store og små virksomheder. Din dagligdag vil indeholde mange administrative opgaver og en del ad hoc opgaver. Endelig vil du i samarbejdet med det øvrige back office team have ansvaret for at optimere og strukturere vores interne processer.

Din profil

 • Din vigtigste opgave er at være med til at sikre, at kunderne er tilfredse med vores leverancer fra start til slut, og da det giver en travl hverdag, skal du være i stand til at arbejde selvstændigt og selv strukturere dine opgaver, så der ikke er noget, der falder mellem 2 stole.
 • Du vil være ansvarlig for, at de administrative opgaver løses korrekt, og derfor er det vigtigt, at du har en god forretnings­forståelse og en grundlæggende erhvervserfaring kombineret med en teoretisk ballast fra en uddannelse som HHX, Finansøkonom, bachelor i økonomi el.lign.
 • For at sikre optimale arbejdsgange er det vigtigt, at du er nytænkende og idérig, og med en flad struktur vil du opleve, at gode idéer hurtigt kan implementeres.
 • Det vil lette din dagligdag, hvis du har et indgående kendskab til Office-pakken og SAP ERP.
 • Du vil være en del af firmaets ansigt udadtil og har derfor en åben og imødekommende person­lighed, der sætter dig i stand til at kommunikere med alle typer mennesker.
 • Da du vil få en bred kontaktflade internt og eksternt er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner, et godt humør og et positivt sind.
 • Du vil skulle samarbejde med kolleger i både ind- og udland, og derfor skal du være flydende på dansk og beherske engelsk i både skrift og tale. Kan du også tysk, er det et plus, da du vil skulle være i tæt kontakt med vores kollegaer i Tyskland.

Hvad får du til gengæld?

Du får et spændende job i en global virksomhed, hvor frihed under ansvar er i højsædet, og hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du vil få et job, hvor 2 dage ikke er ens, og hvor du vil kunne få indflydelse på de daglige processer. Du vil også blive stillet over for mange spændende udfordringer, hvor du vil få lej­lighed til at teste dig selv. Vi lægger stor vægt på personlig og faglig udvikling, og du vil blive klædt godt på til opgaven gennem et grundigt træningsforløb, hvor du bliver lært op i vores produkter. En del af denne træning vil foregå i udlandet. Du vil i det daglige kunne sparre med dine kolleger i ind- og udland, og du vil løbende få mulighed for faglig uddannelse i en stærk, international koncern.

Vi tilbyder gode løn- og arbejdsforhold, herunder helbreds- og ulykkesforsikring.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Direktør for Leje/Brugt René Vendelbo på tlf. 2428 4034. Du kan også læse mere om os på www.jungheinrich.dk og www.jungheinrich.com eller følge os på Facebook og LinkedIn.

Er du interesseret? Så send din ansøgning til HR Manager Cleo Riis via følgende link: https://www.jobindex.dk/jobannonce/korrektur/311309?utm_source=jobindex&utm_medium=email&utm_campaign=flow. Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi vil derfor indkalde til samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Online-forespørgsel

Har du noget, du vil spørge os om? Send os en mail

Kontakt

PROFISHOP TILBUD
 • Tilbud
  Ameise® håndløftevogn
  Ameise® håndløftevogn

  Kapacitet 2000 kg, gaffellængde 1150mm

  DKK 2.481,40 Besøg vores webshop

 • Tilbud
  Jungheinrich AM22 håndløftevogn
  Jungheinrich AM22 håndløftevogn

  Gaffellængde 1150mm,

  DKK 3.186,30  Besøg vores webshop

 • Tilbud
  Ameise® SPM 113 elektrisk palleløfter
  Ameise® SPM 113 elektrisk palleløfter

  Gaffellængde 1150mm

  DKK 9.487,00 Besøg vores webshop

 • Tilbud
  Jungheinrich EJE M15 elektrisk palleløfter
  Jungheinrich EJE M15 elektrisk palleløfter

  1500 kg kapacitet, gaffellængde 1150mm

  DKK 30.819,00 Besøg vores webshop