Business Developer Used Equipment til vores kontor i Horsens

Har du en god forretningssans og motiveres af at gøre en god forretning? Og brænder du for at yde professionel rådgivning og høj kundeservice i en virksomhed, hvor faglighed er i højsædet? Så er denne nyoprettede stilling sikkert noget for dig.

Hvem er vi? 

Uden Jungheinrich ville din indkøbsvogn sandsynligvis være tom. Vores trucks flytter hver dag mil­li­oner af varer i logistikcentre over hele verden. Jungheinrich Danmark A/S er ejet 100% af Junghein­rich AG i Hamburg, Tyskland, som er en af verdens førende leverandører af gaffeltrucks, lagerteknik og logistik­løsninger. Jungheinrich har udviklet sig fra at være producent af gaffeltrucks til at levere kom­plette logi­stik­løsninger og har en årlig omsætning på over 3 mia. €. Vi har betydelige markeds­an­dele både i Dan­mark og resten af verden og har mere end 15.000 ansatte. Vi har hovedkontor i Taa­strup og en afdeling i Horsens. Her vil du møde en uformel omgangstone, godt humør og meget dedi­kerede kolleger. Vores arbejde tager udgangspunkt i vores værdier: Iværksætterånd, tillid, ansvar­lig­hed og resultatorienteret, og vi lægger stor vægt på, at du afspejler dette i både personlighed og adfærd.

Hvad vil du skulle lave? 

Du vil blive en del af et supportteam på 7 medarbejdere. Sammen med vores salgsteam på 10 sælgere sikrer vi, at vores kunder har den optimale truck til at dække deres behov, herunder salg af brugte trucks. Dit bidrag vil bestå i at være eksperten på brugt udstyr og at yde rådgivning til vores sælgere bl.a. om prissætning og kundeanalyser. Herudover vil du skulle modtage og håndtere forespørgsler direkte fra vores kunder, som kan være både store og små virksomheder. Det vil også være dit ansvar at være bindeleddet mellem kunder, sælgere og forhandlere. Endelig vil du i samarbejdet med det øvrige supportteam have ansvaret for at optimere og strukturere vores interne processer. 

Din profil

 • For at kunne lave de rigtige analyser og prissætninger er det vigtigt, at du har en god forretnings­forståelse og en grundlæggende erhvervserfaring kombineret med godt købmandsskab og en teoretisk ballast fra en uddannelse som HHX, Finansøkonom, bachelor i økonomi el.lign.
 • Det vil lette din dagligdag, hvis du har et indgående kendskab til Office-pakken og SAP ERP.
 • Du vil være en del af firmaets ansigt udadtil og har derfor en åben og imødekommende person­lighed, der sætter dig i stand til at kommunikere med alle typer mennesker.
 • Da du jo typisk vil være bindeled mellem kunder, sælgere og forhandlere er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner, et godt humør og et positivt sind.
 • Du vil skulle samarbejde med kolleger i både ind- og udland, og derfor skal du være flydende på dansk og beherske engelsk i både skrift og tale. Kan du også tysk, er det et plus, da du vil skulle være i tæt kontakt med vores kollegaer i Tyskland.

Hvad får du til gengæld?

Du får et spændende job i en global virksomhed, hvor frihed under ansvar er i højsædet, og hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du vil få et job, hvor 2 dage ikke er ens, og da det er en nyoprettet stilling, vil du selv vil få indflydelse på stillingsindholdet. Du vil også blive stillet over for mange spændende udfordringer, hvor du vil få lej­lighed til at teste dig selv. Vi lægger stor vægt på personlig og faglig udvikling, og du vil blive klædt godt på til opgaven gennem et grundigt træningsforløb, hvor du bliver lært op i vores produkter. Du vil i det daglige kunne sparre med dine kolleger i ind- og udland, og du vil løbende få mulighed for faglig uddannelse i en stærk, international koncern.

Vi tilbyder gode løn- og arbejdsforhold, herunder helbreds- og ulykkesforsikring.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Director Used Equipment René Vendelbo på tlf. 2428 4034. Du kan også læse mere om os på www.jungheinrich.dk og www.jungheinrich.com eller følge os på Facebook og LinkedIn.

Er du interesseret? Så send din ansøgning til HR Manager Cleo Riismailto:HR(at)jungheinrich.dk. Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi vil derfor indkalde til samtaler løbende. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Online-forespørgsel

Har du noget, du vil spørge os om? Send os en mail

Kontakt

PROFISHOP TILBUD
 • Tilbud
  Ameise® håndløftevogn
  Ameise® håndløftevogn

  Kapacitet 2000 kg, gaffellængde 1150mm

  DKK 2.481,40 Besøg vores webshop

 • Tilbud
  Jungheinrich AM22 håndløftevogn
  Jungheinrich AM22 håndløftevogn

  Gaffellængde 1150mm,

  DKK 3.186,30  Besøg vores webshop

 • Tilbud
  Ameise® SPM 113 elektrisk palleløfter
  Ameise® SPM 113 elektrisk palleløfter

  Gaffellængde 1150mm

  DKK 9.487,00 Besøg vores webshop

 • Tilbud
  Jungheinrich EJE M15 elektrisk palleløfter
  Jungheinrich EJE M15 elektrisk palleløfter

  1500 kg kapacitet, gaffellængde 1150mm

  DKK 30.819,00 Besøg vores webshop