13.02.2018

Jungheinrich har modtaget IFOY-certifikatet “Best of Intralogistics” fire gange.

Certifikaterne er givet i kategorierne “Warehouse Truck”, “Integrated Warehouse Solutions” og “Special of the Year” og er samtidig nomineringer til IFOY-priserne i 2018. // Jungheinrich er dermed den virksomhed, der har flest finalister i konkurrencen. // IFOY-nomineringerne er bevis på Jungheinrichs førende position inden for innovation.

I går aftes i Hannover modtog Jungheinrich certifikatet “Best of Intralogistics” fire gange. Certifikatet blev givet for logistikprodukter og løsninger i kategorierne “Warehouse Truck”, “Integrated Warehouse Solutions” og “Special of the Year”. Den vandrette plukketruck ECE 225 med easyPILOT Follow, den højtydende trækker EZS 7280, batteriopladningssystemet SLH 300 samt udvidelsen af Keller & Kalmbachs centrallager er nu finalister i kampen om International Forklift Truck of the Year (IFOY)-priserne 2018. I år er Jungheinrich den eneste producent i konkurrencen om den eftertragtede IFOY-pris – der hvert år udmærker verdens bedste logistikløsninger – med fire produkter og løsninger.

 

Dr Lars Brzoska, bestyrelsesmedlem for markedsføring og salg hos Jungheinrich AG, forklarer: “Fire nomineringer i tre kategorier er endnu et bevis på Jungheinrichs innovative styrke inden for intralogistik. Vi er både mekanisk ingeniør, udbyder af logistiksystemer samt softwareudvikler. Med vores meget innovative og effektive logistikløsninger giver vi vores kunder endnu flere fordele.”

 

Om easyPILOT Follow

easyPILOT Follow blev udmærket med IFOY-certifikatet “Best of Intralogistics” i kategorien “Warehouse Truck”. Det er en halvautomatisk styring, hvormed Jungheinrichs vandrette plukketruck ECE 225 automatisk følger brugeren. Brugeren har en styreenhed i sin bukselomme eller i et bælte og kan koncentrere sig fuldt ud om plukningen. Den tilsluttede ECE anbringer sig selv præcist således, at varerne kan anbringes direkte på det rigtige sted på gaflen. Trucken befinder sig altid på plukkestedet. Den følger brugeren ved fremadgående bevægelse og standser i den præcise position. Dermed fjernes hyppige og tidskrævende løft og sænkninger samt den lange tur fra plukkestedet til plukketrucken og tilbage. easyPILOT Follow muliggør fejlfrie plukkeprocesser og giver maksimal effektivitet på lageret.

 

Om den højtydende trækker EZS 7280

EZS 7280 er det andet af Jungheinrichs produkter, der bliver nomineret i kategorien ”Warehouse Truck”. Med sine 28 t sætter trækkeren, der er udviklet til tung anvendelse i lufthavne, industrien eller logistik, nye standarder for elektriske trækkere. Det høje moment gør trækkeren perfekt til arbejde på ramper med tunge laster. Automatiske parkeringsbremser med tilbagerulningssikring samt en hill-climb-assistent gør det muligt at standse og genstarte på rampen uden problemer. Særlig effektivitet sikres med brugen af et nyt 500 Ah litium-ion-batteri. EZS 7280 klarer 25 km/t og fungerer særligt godt på ramper. Det gør den til et reelt, elektrisk alternativ til traditionelle trækkere med motorer. Jungheinrich har designet EZS 7280 med kompakte mål og lille venderadius, hvilket gør den let at manøvrere med, selv på den mest begrænsede plads. Assistentsystemer garanterer sikkerheden.

 

Om udvidelsen af Keller & Kalmbachs centrallager

I kategorien “Integrated Warehouse Solutions” blev Jungheinrich nomineret for udvidelsen af Keller & Kalmbachs centrallager i Hilpoltstein syd for Nürnberg. Som entreprenør realiserede Jungheinrich udvidelsen af højreollageret fra fem til ti gange i arbejdstiden og uden én eneste dags afbrydelse. Samtidig blev de oprindelige dele af lageret, der havde to gange, udvidet med seks gange. Ud over dette blev der konstrueret et nyt lager med kapacitet til 15.000 kundetilpassede bakker. Jungheinrichs løsning indeholder omfattende computer- og databaseprocesser, grænseflader til ERP-systemet samt styringen af logistikprocesserne med Jungheinrichs lagerforvaltningssystem.

 

Om batteriopladningssystemet SLH 300

Jungheinrich har modtaget sin fjerde nominering for det tværteknologiske batteriopladningssystem SLH 300 i kategorien “Special of the Year”. Det imponerer med sit store spændingsudvalg, de mange valgmuligheder samt en meget høj effektivitet. Med et omfattende udvalg af avanceret ekstraudstyr opnår enheden et optimalt forhold mellem pris og præstation i enhver anvendelse: SLH 300 kan fås fra 15-320A i 24V, 48V og 80V. Opladeren giver brugeren maksimal fleksibilitet. Den kan fås med en lang række ekstraudstyr, som f.eks. et fuldt grafisk display eller Aquamatik-styring. Enestående i konkurrencen er det intelligente vandopfyldningssystem, der fungerer med en føler: Hvis vandstanden er for lav, udsender opladeren et Aquamatik-signal. I så tilfælde fyldes der vand på. Det forlænger batteriets levetid og reducerer omkostningerne for brugeren.

 

Om IFOY-prisen

IFOY-prisen står for effektivitet og innovation, og på grund af dens fokus på teknisk ekspertise anses den for at være den førende innovationspris inden for intralogistik. Hvert år udvælges vinderne af en uafhængig jury bestående af førende, internationale ekspertjournalister. Beslutningen træffes ud fra en neutral test og en videnskabelig innovationskontrol. Begge testserier sammenligner finalisterne med deres respektive konkurrenter. VDMA Materials Handling and Intralogistics Association er sponsor for IFOY-prisen, der er under protektion af Federal Ministry for Economic Affairs and Energy. Med i alt syv priser siden 2013 ligger Jungheinrich i toppen af listen over IFOY-vindere. 

Presseforespørgsler til:

Benedikt Nufer, Specialist Press Spokesman

Tlf.: 040 6948-3489, Fax: 040 6948-1599

 

Om Jungheinrich

Virksomheden Jungheinrich blev grundlagt i 1953 og regnes i dag for en af verdens førende inden for intralogistik. Jungheinrich tilbyder et koordineret udvalg af udstyr til materialehåndtering, logistiksystemer og services, og virksomheden kan tilbyde sine kunder omfattende løsninger fra ét sted. Den Hamburg-baserede gruppe er repræsenteret verden over i 39 lande med egne virksomheder med direkte salg og gennem partnervirksomheder i mere end 80 andre lande. Jungheinrich har mere end 16.000 medarbejdere verden over og en koncernnettoomsætning på 3,1 milliarder i 2016. Jungheinrich er noteret på MDAX.

Online-forespørgsel

Har du noget, du vil spørge os om? Send os en mail

Kontakt

PROFISHOP TILBUD
 • Tilbud
  Ameise® håndløftevogn
  Ameise® håndløftevogn

  Kapacitet 2000 kg, gaffellængde 1150mm

  DKK 2.481,40 Besøg vores webshop

 • Tilbud
  Jungheinrich AM22 håndløftevogn
  Jungheinrich AM22 håndløftevogn

  Gaffellængde 1150mm,

  DKK 3.186,30  Besøg vores webshop

 • Tilbud
  Ameise® SPM 113 elektrisk palleløfter
  Ameise® SPM 113 elektrisk palleløfter

  Gaffellængde 1150mm

  DKK 9.487,00 Besøg vores webshop

 • Tilbud
  Jungheinrich EJE M15 elektrisk palleløfter
  Jungheinrich EJE M15 elektrisk palleløfter

  1500 kg kapacitet, gaffellængde 1150mm

  DKK 30.819,00 Besøg vores webshop