Jungheinrich Danmark A/S

Din partner på logistik området siden 1967

Jungheinrich er en af verdens førende i trucks, oplagring og materialehåndltering, samt den førende i Europa indenfor warehousing teknologi. Vi er en af de førende leverandører af gaffeltrucks, både nye som brugte, lejemaskiner samt salg direkte til kunder.

Vi producerer el-trucks, motor-trucks, skydemast trucks, palleløftere, stablere, smalgangstrucks, el-trækkere samt reolsystemer og førerløse trucks. Vi bryder os ikke om "one size fits all" tilgangen, men fokuserer på at levere den bedste skræddersyede løsning til virksomheden.

Vores formål på tværs af alle industrier er at være kundens første valg indenfor intralogistik løsninger og service. Vi mener, at den rigtige logistik løsning ikke kun er et spørgsmål om muligheder - det er svaret på kundens ønsker og behov.

Jungheinrich er den første gaffeltruck producent som har en økonomisk grøn balance. Over de sidste 10 år er vores trucks blevet op til 30% mere effektive. Vores fortsatte mål er at udvikle vores produkter og gøre dem endnu mere effektive. For at beskytte vores miljø sørger vi for at alle produkter kan genbruges næsten 100%.

Jungheinrich blev grundlagt i 1953 i Hamborg / Tyskland og opererer nu i 36 lande i Europa, Asien og Amerika med ca. 15.000 medarbejdere. Vi har eksisteret i Danmark i 50 år og har flere end 70 ansatte i Tåstrup og Horsens. Jungheinrich Danmark A/S dækker hele det danske marked. Som full-service udbyder i materialehåndtering og oplagring har Jungheinrich særlig fokus på procesoptimering og effektive energiløsninger i Danmark. Virksomheder som Orkla har gennemgået en komplet procesoptimering og Lantmännen har en hel flåde af trucks med lithium ion batterier kørende hos dem. Dette er kun få eksempler på Jungheinrichs teknologiske tilgang.

Online-forespørgsel

Har du noget, du vil spørge os om? Send os en mail

Kontakt

PROFISHOP TILBUD
 • Tilbud
  Ameise® håndløftevogn
  Ameise® håndløftevogn

  Kapacitet 2000 kg, gaffellængde 1150mm

  DKK 2.481,40 Besøg vores webshop

 • Tilbud
  Jungheinrich AM22 håndløftevogn
  Jungheinrich AM22 håndløftevogn

  Gaffellængde 1150mm,

  DKK 3.186,30  Besøg vores webshop

 • Tilbud
  Ameise® SPM 113 elektrisk palleløfter
  Ameise® SPM 113 elektrisk palleløfter

  Gaffellængde 1150mm

  DKK 9.487,00 Besøg vores webshop

 • Tilbud
  Jungheinrich EJE M15 elektrisk palleløfter
  Jungheinrich EJE M15 elektrisk palleløfter

  1500 kg kapacitet, gaffellængde 1150mm

  DKK 30.819,00 Besøg vores webshop

Online Service

Ring til os på 7027 6040
eller send os en email

Genveje

Vores adresser

Nye truck

Brugte truck

Lejetruck

Service