+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Li-ion
Lithium-ion-teknologi fra Jungheinrich

Lithium-ion-teknologi fra Jungheinrich

Lithium-ion giver dig den altafgørende fordel, så du kan komme først i mål.

Lithium-ion-batterier revolutionerer markedet for elektriske trucks. Og med god grund: De højtydende energiceller vinder over de traditionelle blysyrebatterier ved at have den bedste ydeevne i verden og imponerende merværdi. De er altid fulde af energi. Lithium-ion batteriernes vedvarende ydeevne vil give dig et stort forspring, hvad angår effektivitet og håndteringskapacitet på dit lager. Derudover sikrer hurtige ladetider og at batterierne er vedligeholdelsesfri en kontinuerlig drift. Og deres lange levetid betyder, at du kan få stor nytte af dem. Jungheinrich giver dig op til 8 års garanti på dine lithium-ion-batterier. Kort sagt giver Jungheinrichs lithium-ion teknologi dig en fordel frem for konkurrenterne.

100 % tilfredshed. Garanteret.

Vi er sikre på, at det er den rigtige beslutning for dig. Derfor garanterer vi dig, at du på et hvert tidspunkt inden for de første 6 måneder efter levering hurtigt og enkelt kan skifte tilbage til den oprindelige teknologi, uden at du behøver at komme med en begrundelse.

Li-ion Garanti Nyhed

Op til 8 år uden bekymringer. Garanteret.

Med vores 8 års garanti på dine lithium-ion-batterier lover vi dig langvarig ydelse, uanset antal driftstimer.Content Li-ion 13

Fordelene ved lithium-ion-batterierne

Content Li-ion-teknologi

Tilbage i kapløbet igen - hurtigere

Ekstremt korte opladningstider

Lithium-ion-batterier er altid opladede og klar til brug på flere skift. Ved en mellemopladning på kun 30 minutter vil et 24V-batterierne være 50 procent opladet. Muligheden for hurtig opladning eller mellemopladning, f.eks. i pauser eller stilstandsperioder, sikrer tilgængelighed 24/7 og øger samtidig fleksibiliteten i det daglige lagerarbejde.


Content Li-ion (3)

Altid fuld effekt

Med konstant høj ydelse

Lithium-ion-batterier yder mere end blysyrebatterier. Med den store afladningsdybde og den konstante spændingskurve er der mere kraft til rådighed ,selv når batteriet er ved at løbe tør for strøm, end med blysyrebatterier. Energien føres tilbage til batterierne ved opbremsninger, og med en bedre samlet virkningsgrad kan de spare op til 20 % mere energi. Derudover sikrer kommunikationen mellem batteri og lader en effektiv og hurtig opladning.

8

Altid klar til start

Helt uden ventetid

Lithium-ion-batterier er altid klar til næste omgang. Helt uden pauser. De er fuldstændig vedligeholdelsesfrie og afgiver ikke gasser. Derfor er der ikke nogen grund til at bruge tid eller penge på vedligeholdelse, service på batterierne eller andre krav til infrastruktur. Og med lithium-ion-batterier er nedetid også fortid.

Content Li-ion 9

Vær med i kapløbet 3 gange så lang tid

Takket være særlig lang levetid

Som en god sprinter er lithium-ion-batterier overbevisende i den samlede konkurrence. De holder nemlig tre gange længere end almindelige batterier. Denne særlige udholdenhed og en konstant højere virkningsgrad sikrer din investering og giver dig store besparelser på energi.

Portræt Dr. Brzoska
Dr. Lars Brzoska
Medlem af Direktionen, Teknik

”Verden over er der for tiden ingen andre fabrikater inden for intralogistik, der har så mange litium-ion-trucks i drift som Jungheinrich.“ 

Content Li-ion

Topydelse med et topteam

Et perfekt synkroniseret system

En løber i verdensklasse når ikke sit mål uden sit team. Det samme gælder for lithium-ion-batterier. De udfolder først hele deres potentiale, når alt arbejder perfekt sammen. Som den eneste totalleverandør inden for intralogistiske systemer tilbyder Jungheinrich dig et komplet og sammenhængende system, hvor batteri, lader og truck kommunikerer optimalt med hinanden, så energibehovet reduceres betydeligt. Denne perfektion opnår vi, fordi vi er den første truckproducent i verden, der producerer vores egne lithium-ion-batterier og også implementerer dem hos dig. Og vores teammæssige tilgang indebærer også, at vi følger dig i alle faser af dit lithium-ion-projekt. Uanset om det drejer sig om eftermontering i enkelte trucks eller fuld omstilling af hele truckflåder. Vores konsulenter er ved din side, lige fra planlægning til realisering.

Kontakt os nu!

Stage Li-ion


Perfekt koordinering på vejen til succes 

Totalleverance fra Jungheinrich.

Jungheinrich kan levere alt, der er nødvendigt for at indføre  lithium-ion-teknologien - fra én og samme leverandør.


Batterier (1)ladere (2)trucks (3) og rådgivning (4).

Content Li-ion 13

Lej i stedet for at købe

Du kan let opgradere din truckflåde: Få vores lithium-ion batteri og lader som en fuldt integreret del med vores lejeløsning Li-Ion Performance Rental. Det er en hurtig og enkel måde til at øge dine trucks ydeevne - og samtidig vil du spare penge. 

Læs mere om vores Li-Ion Performance Rental

Den fleksible universallader SLH 300 kan uden problemer oplade både litium-ion- og blysyrebatterier.

En pioner inden for lithium-ion-teknologi.
Siden 2011 anvendt i serieproducerede trucks.

I kapløbet om elektrisk mobilitet inden for intralogistik har Jungheinrich lagt sig på en suveræn førsteplads og behersker lithium-ion-teknologien som ingen andre. Siden startskuddet i 2011 – EJE 112i var den allerførste seriefremstillede lithium-ion-truck nogensinde – har vi hos Jungheinrich Energy and Drive Systems (EDS) konsekvent videreudviklet teknologien og kontinuerligt udvidet vores sortiment af trucks med lithium-ion-batterier. I dag er næsten hele vores maskinpark klar til lithium-ion-teknologien.

Altid sikkert i mål

Lithium-ion-batterier fra Jungheinrich er ufarlige

Med Jungheinrichs lithium-ion-batterier er du sikkert på rette vej, omgang efter omgang. Vores batterier fremstilles med den for tiden mest sikre cellekemi, lithium-jernfosfat. De er ikke giftige og udleder ikke gasser. Vores specialudviklede  batterihåndteringssystem bruger højtudviklede funktioner til at overvåge hver enkelt celle og lukker stille og roligt ned i en farlig situation. Vores kundeservice tager sig af transport og bortskaffelse. Det giver maksimal sikkerhed for mennesker og maskiner.

Content Li-ion 17


Teaser ETV 216i Li-ion Nyhed

Den nye udholdende ekspert øger omlæsningskapaciteten

ETV 216i – verdens første lithium-ion skydemasttruck

ETV 216i er den seneste nyhed inden for vores lithium-ion teknologi. Den er verdens første skydemasttruck med fuldstændigt integreret litium-ion-batteri. Dens høje effekt og langvarige ydelse giver denne udholdende ekspert væsentligt højere effektivitet og omlæsningskapacitet. Takket være det revolutionerende truckdesign sikrer den optimale ergonomi og sikkerhed på dit lager.

Læs mere om ETV216i

Content Li-ion 18

Sportsmæssig vækst i teamet.

EFG med lithium-ion teknologi.
Næsten hele Jungheinrichs flåde er forberedt til lithium-ion teknologi. Det gælder også vores EFG kontravægtstrucks. Ud over de velkendte blysyrebatterier, findes de nu også med de ydelsesstærke 80V (500 aH) lithium-ion batterier. Korte ladetider, ingen vedligeholdelse og lang levetid sikrer, at EFG med lithium-ion teknologi er et trin foran med højere omlæsningskapacitet og energieffektivitet.

Læs mere om EFG

Content Litium-ion-batterier Teaser EKS

Plukning med højeste ydelse

Jungheinrich stiller stadig flere standardtrucks med litium-ion-teknologi til start. Vores serie 3 EKS plukketrucks med det innovative 48V lithium-ion batteri, garanterer højtydende, sikker og energieffektiv ordreplukning. Og det på grund af korte opladningstider, ingen vedligeholdelse og meget lang levetid.

Læs mere om EKSHvordan kan jeg øge effektiviteten på mit lager?

Begynd med lithium-ion-effekt


Har du spørgsmål?