+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
IT bild
Indgå i et globalt netværk af marketingkolleger

Marketingassistent, Brøndby

Vil du være en del af en international virksomhed og fungere som det administrative omdrejningspunkt for marketingfunktionen i Danmark? Så kan det være jobbet for dig!

Jungheinrich er sandsynligvis med til at sikre, at der er varer på hylderne i dit supermarked. Med stort fokus på bæredygtighed flytter vores trucks hver dag millioner af varer i logistikcentre over hele verden. Jungheinrich Danmark A/S er ejet 100% af Jungheinrich AG i Hamburg, Tyskland, som er en af verdens førende totalleverandører inden for logistik-løsninger og har en årlig omsætning på ca. 4 mia. € og mere end 19.000 ansatte.

Vi har betydelige markedsandele både i Danmark og resten af verden. Vi har afdelinger i Brøndby og Horsens og et meget tæt samarbejde med vores svenske søsterselskab. Her vil du møde en uformel omgangstone, godt humør og meget dedikerede kolleger. Vores kultur tager udgangspunkt i veldokumenterede processer, troværdighed, servant leadership, og at vi alle har et positivt, personligt varemærke. Vi lægger stor vægt på, at du afspejler dette i både personlighed og adfærd.

Hvad vil du skulle lave?

Du vil indgå i et globalt netværk af marketingkolleger, hvor din opgave bliver operativt at stå for det administrative arbejde inden for marketingområdet. Du vil primært skulle arbejde med følgende:

 • Opdatere vores hjemmeside (oversætte, opdatere tekster, billeder og videoer)
 • Oversætte og publicere materiale fra koncernen (f.eks. pressemeddelelser og kampagnematerialer). Du vil her skulle håndtere og koordinere oversættelse af materialer fra koncernen og have kontakt til oversættelsesbureauet
 • Holde salgs- og markedsføringsmaterialer opdateret og sikre, at det følger vores grafiske guidelines
 • Opdatere sociale medier, herunder oversættelse af globale kampagner
 • Administration og bestillinger inden for marketingrelaterede områder og systemer
 • Assistere i arbejdet med markedsføring via e-mail, f.eks. vores interne og eksterne nyhedsbreve
 • Assistere og koordinere interne og eksterne events og aktiviteter.

Hvem er du?

Du vil være klar til en karriere som marketingassistent hos os, hvis du:

 • Har en uddannelse inden for f.eks. markedsføring, medie og kommunikation eller event. Tidligere erfaring fra arbejde med digital marketing eller som eventkoordinator er en fordel
 • Er en dygtig kommunikator og trives med at have mange kontaktflader – internt og eksternt
 • Er god med sproget og er vant til at oversætte fra engelsk til dansk inden for industrisektoren
 • Forstår vigtigheden af den rigtige tone på forskellige kanaler og altid sætter kunden i fokus
 • Er god til Office-pakken, InDesign og sociale medier
 • Drives af administration, struktur og organisation
 • Er omhyggelig og altid leverer god kvalitet
 • Kan arbejde både selvstændigt og i teams. Du sætter holdet foran dig selv – du er 100% en holdspiller
 • Taler og skriver flydende dansk og engelsk. Kendskab til tysk vil være en fordel
 • Muligvis har arbejdet i en multinational organisation tidligere
 • Evt. har viden og erfaring inden for fotografering og fotoredigering (kendskab til Photoshop).

Hvad får du til gengæld?

Du får et afvekslende og selvstændigt job i en global virksomhed, hvor frihed under ansvar er i højsædet, og hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du vil blive en del af en organisation på ca. 260 medarbejdere i Danmark og Sverige, og du vil få et udfordrende job, hvor din egen indsats er afgørende for din succes. Du vil i det daglige få mange forskellige opgaver, hvor du vil kunne udvikle dig fagligt og menneskeligt. Du vil blive klædt godt på til opgaven gennem et grundigt træningsforløb, hvor du bliver lært op i vores produkter. Du vil i det daglige kunne sparre med dine kolleger i ind- og udland, og du vil løbende få mulighed for faglig uddannelse i en stærk, international koncern.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke bestående af en god, fast løn, fri telefon, laptop og en god pensionsordning med kritisk sygdomsforsikring og helbredssikring.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte marketing manager, Sverige og Danmark, Malin Millnert, på e-mail malin.millnert@jungheinrich.se. Du kan også læse mere om os på www.jungheinrich.dk og www.jungheinrich.com eller følge os på Facebook og LinkedIn.

Send din ansøgning snarest, da vi ønsker den besat hurtigst muligt. Derfor vil vi også holde samtaler løbende, hvor vi vil lægge stor vægt på dine personlige egenskaber.

Synes du, det lyder spændende? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV online via nedenstående ansøgningsknap.

Søg jobbet online


Har du spørgsmål?