+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Services 2020

Vi har travlt og søger en servicetekniker til Østjylland (området mellem Århus og Vejle)

Du motiveres af tekniske udfordringer og af en alsidig hverdag på landevejen. Det kribler i fingrene, når du hører om fejlsøgning og service af komplekse maskiner. Derfor vil dette være det perfekte job for dig.

Hvem er vi? 
Jungheinrich er sandsynligvis med til at sikre, at der er varer på hylderne i dit supermarked. Med stort fokus på bæredygtighed flytter vores trucks hver dag millioner af varer i logistikcentre over hele verden. Jungheinrich Danmark A/S er ejet 100% af Jungheinrich AG i Hamburg, Tyskland, som er en af verdens førende totalleverandører inden for logistikløsninger og har en årlig omsætning på ca. 4 mia. € og mere end 18.000 ansatte. Vi har betydelige markedsandele både i Danmark og resten af verden. Vi har afdelinger i Brøndby og Horsens. Her vil du møde en uformel omgangstone, godt humør og meget dedikerede kolleger. Vores kultur tager udgangspunkt i veldokumenterede processer, troværdighed, servant leadership og vi har alle et positivt, personligt varemærke. Vi lægger stor vægt på, at du afspejler dette i både personlighed og adfærd.

Hvad vil du skulle lave? 
Du får servicebil til rådighed og kører ud hjemmefra til vores kunder, hvor du skal servicere og reparere deres gaffeltrucks. Det er et job, hvor du sammen med den centrale dispatchere vil planlægge din egen dagligdag. Jobbet er meget alsidigt, og du vil dagligt blive stillet over for både små og store udfordringer, der stiller store krav til dine tekniske evner. Du er specialisten, der brænder for at hjælpe kunden med en løsning på hans problem, og du er typen, der heller ikke kan lade være med at tænke kreativt og give gode råd og vejledning om forbedringer, der kan få kundernes udstyr til at fungere efter netop deres behov. Du vil skulle regne med, at der vil være dage, hvor du skal overnatte ude.

Din profil

  • Der kan være mange indfaldsvinkler til jobbet, men vi forestiller os, at du har en uddannelse og en baggrund fra en tilsvarende branche, f.eks. entreprenørmaskine- eller landbrugsmaskine mekani¬ker, lastvognsmeka¬niker, autoelektriker el.lign.
  • Du er firmaets ansigt hos kunderne og har derfor en åben og imødekommende personlighed, der sætter dig i stand til at kommunikere med alle typer mennesker.
  • Du vil skulle arbejde selvstændigt, men vil indgå som en del af et team på ca. 40 serviceteknikere.
  • Da du jo typisk vil have kontakt med kunderne, når de har et problem, er det vigtigt, at du har et godt humør og et positivt sind.
  • Da mange af vores processer og services er digitaliserede, skal du være vant til at arbejde med IT i din dagligdag.
  • Du vil skulle samarbejde med kolleger i både ind- og udland, så du skal være flydende på dansk, og skal kunne klare dig på engelsk.

Hvad får du til gengæld?
Du får et afvekslende og selvstændigt job i en global virksomhed, hvor frihed under ansvar er i højsædet, og hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du vil blive en del af en organisation på ca. 260 medarbejdere i Danmark og Sverige, og du vil få et udfordrende job, hvor din egen indsats er afgørende for din succes. Du vil få mange forskellige opgaver, hvor du vil kunne udvikle dig fagligt og menneskeligt. Du vil blive klædt godt på til opgaven gennem et grundigt træningsforløb, hvor du bliver lært op i vores produkter. Du vil i det daglige kunne sparre med dine kolleger, og du vil løbende få mulighed for faglig uddannelse i en stærk, international koncern.

Vi tilbyder gode løn- og arbejdsforhold, herunder helbreds- og ulykkesforsikring.

Du kan læse mere om os på www.jungheinrich.dk og www.jungheinrich.com eller følge os på LinkedIn.

Er du interesseret? Så kan du søge stillingen ved at ringe til serviceleder Morten Abrahamsen på tlf. 5123 2608. Du kan også søge ved at sende en mail til hr@jungheinrich.dk.

Stillingen ønskes besat snarest muligt, så samtaler vil blive holdt løbende.
 
Vi glæder os til at høre fra dig.
 

Har du spørgsmål?