+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Carsten Duus pressrelease
12/23/2020

2020 - et historisk år som forenede Jungheinrich

Nu hvor året 2020 snart er slut, ser vi tilbage på et historisk år.

Skal vi mindes 2020 med ét eneste ord, bliver det: Forening.

Jungheinrich har gået igennem særlig meget i år – det har forenet os.

Coronakrisen kom tidligt i 2020 og har unægteligt givet os mange ekstra udfordringer og stof til eftertanke i løbet af året. I begyndelsen af året var der ikke mange, der kunne forestille sig, at der ville komme en verdensomfattende pandemi, og de konsekvenser den skulle få. Jungheinrich har vist prøver på stor modstandskraft, godt beredskab og handlekraft. Vores fantastiske personale har stået sammen med forenede kræfter under ekstraordinære forhold, både globalt, nationalt og lokalt.

Selvom Coronakrisen har fulgt os som en skygge gennem hele året – så er der sket andre store ting for Jungheinrich. 2020 har været en historisk milepæl for Jungheinrich i Sverige og Danmark, hvor Danmark og Sverige havde det første regnskabsår med fælles administrerende direktør og ledergruppe. Synergierne har været mange, og så er det endda først lige begyndt. Der findes et stort udviklingspotentiale, vi kan drage fordel af fremover.

Det vi tager med os fra 2020 ind i det nye år er den styrke vi fandt i os selv – med et forenet Jungheinrich. Vi ser fulde af forventning og fortrøstning frem til et stærkt, gult lysende 2021. Året hvor vi får Corona-vaccinen og kommer til at opleve nye, spændende milepæle for vores virksomhed.

The future is bright and yellow.

Nedenfor kommer et interview med vores administrerende direktør Carsten Duus og vores salgsdirektør Joakim Klintestam – hvor de ser tilbage på året, der er gået, og frem mod det kommende år. Vi ønsker alle medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og forretningsforbindelser en rigtig velfortjent, god jul og et lysende, godt nytår!

Hvordan er det gået for Jungheinrich i år?

Joakim:

2020 har været et godt år, specielt hvis man ser på de forudsætninger, vi har haft i løbet af året. Vi har ikke haft brug for at hjemsende medarbejdere i 2020, vi har i stedet satset på at uddanne vores medarbejdere i de periode, hvor der har været lidt stille.

Carsten:  
Jungheinrich har i 2020 haft fuldt fokus på at hjælpe vores kunder, som jo har forskellige behov. Det har skabt endnu stærkere relationer til vores kunder, med os som partner til deres virksomhed.

Hvordan er udsigterne for næste år?

Joakim:
Vi ser positivt på 2021, der sker meget i markedet og mange kunder ser lysere på året, der kommer. Jungheinrichs bredde gør, at vi står stærkt i markedet, selvom truckmarkedet er gået lidt i stå, ser vi en positiv tendens inden for vores lager- og automatiseringsprojekter.

Klintestam press

Carsten:
Automatisering, automatisering og automatisering…  Markedet skriger på løsninger, som kan gøre dem mere fleksible, mindre sårbare og mere smidige.
Hvordan har Coronakrisen påvirket Jungheinrich? Hvilke udfordringer har der været, og hvordan har I løst dem?

Joakim:
Vi har – som de fleste andre virksomheder – måttet lave om på, hvordan vi holder møder, både internt og eksternt. Den største udfordring har været at sikre, at vi har kunnet levere maskiner og service til vores kunder uden at risikere vores eller kundernes sikkerhed. Vi har løst dette med omhyggelige rutiner, og klar og tydelig kommunikation både internt og eksternt. 

Er der noget positivt, I kan tage med jer, som vil styrke Jungheinrich i fremtiden, ”post-Corona”?

Carsten:
Alle har været super fleksible, har støttet hinanden og vist, at vi er en stærk virksomhed selv i vanskelige tider.  

Kan du nævne noget fra året, der er gået, som du tænker tilbage på med et smil?

Joakim:

At vores ansatte har gjort alt, hvad de kan, for at vi skal kunne drive vores virksomhed under anderledes forudsætninger. Det er ikke let for nogen i disse tider, og det glæder mig at se, hvordan vores medarbejdere gør en ekstra indsats, for at vi skal lykkes.

Hvad ser du frem til næste år?
Carsten:

At mødes med mine kolleger, at udvikle organisationen og at give de nyansatte endnu bedre forudsætninger for succes.01/20/2022

Sammen med Triathlon bygger Jungheinrich en batterilagerfabrik, anlægget er et af ​​de mest kraftfulde i Tyskland.

Se mere
01/14/2022

Maksimal fleksibilitet gennem automatisering med et mix af innovative mobile robotter og klassiske AGV smalgangstrucks

Se mere
12/15/2021

Jungheinrich har i 2021 solgt flere trucks i Sverige og Danmark end nogensinde før. 

Se mere
12/05/2021

Jungheinrich har indgået en sponsoraftale med velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby.

Se mere
12/01/2021

For hver elektrisk truck, som erstatter en diesel- eller gastruck, planter virksomheden 20 træer.

Se mere
11/12/2021

Med købet af virksomheden arculus, der beskæftiger sig med Autonomous Mobile Robots, satser Jungheinrich yderligere på automatisering.

Se mere
10/20/2021

Jungheinrich og Nico Rosberg vil gå sammen om at være fortalere for elektrisk mobilitet og bæredygtighed.

Se mere
09/23/2021

Jungheinrich bygger en automatiseringsløsning for Coca-Cola HBC ved virksomhedens fabrik i Radzymin i Polen.

Se mere
06/01/2021

Nyt AGV til automatisk indstabling i seks meters højde.

Se mere
06/01/2021

ERD 220i: ny definition af kompakthed, sikkerhed og ergonomi

Se mere
12/23/2020

Jungheinrich har gået igennem særlig meget i år – det har forenet os.

Se mere
11/16/2020

Som hovedentreprenør og leverandør af software og styringssystemer, har Jungheinrich været en del af projektet siden juni 2019.

Se mere
11/11/2020

Jungheinrich er igen blevet anerkendt af EcoVadis for sit engagement inden for virksomhedsansvar og har for anden gang i træk fået guldstatus.

Se mere
11/10/2020

En tak for en fantastisk præstation under pandemien

Se mere
10/15/2020

I samarbejde med Jungheinrich er Liebherr i gang med at bygge et nyt, centralt reservedelslager i forbindelse med sit hovedkontor i Ehingen, Baden-Württemberg.

Se mere


Har du spørgsmål?