Lagersystem rådgivning

Analyse - planlægning - optimering

Vi viser vejen til potentiale og udvikler løsningsstrategier til jeres Supply Chain

Zoom billedet med musen

Basis egenskaber

 • Planlægning
 • Optimering
 • Analyse

Ved hjælp af en detaljeret dataregistrering af lagerprocesserne og truckflåden ude hos dig identificeres og vurderes evt. forbedringspotentiale med Jungheinrichs rådgivning omkring materialeflowet. Et kunde- og lagerindividuelt koncept med optimeringsforslag fuldender denne tjenesteydelse.

Overblik over fordele

 • Reducering af energiudgifter
 • Proces- og afviklingsoptimering
 • Forbedring af plukkekapaciteten
 • Øgning af truckflådens effektivitet
 • Øgning af lagerkapacitet

Vis fordele i detaljer

Fordele i detaljer

Reducering af energiudgifter

Anvender I de mest energieffektive truck? Vi sammenligner energieffektiviteten på de anvendte truck med de trucktyper, der p.t. er tilgængelige fra Jungheinrich. Dermed sparer I udgifter og yder desuden et bidrag til miljøet.

Øgning af truckflådens effektivitet

Vi analyserer din truckflådes struktur og produktivitet baseret på faktiske data. Resultaterne af undersøgelsen giver gennemsigtighed med hensyn til de nødvendige opgaver, funktioner samt antallet og udstyret på det hidtil anvendte udstyr. Hvis det er muligt, anvendes der standardiserede truckkoncepter. Resultatet er effektivt indsatte truck iht. dine individuelle krav.

Proces- og afviklingsoptimering

Ud over lagerindretningen spiller også materialeflows en afgørende rolle for effektiv lagerstyring. Kun hvis materiale og varer kan transporteres optimalt fra kilden til destinationen, er et omkostningseffektivt og gnidningsfrit forløb muligt. Som led i Jungheinrichs materialeflow analyse analyseres og vurderes alle lagersystemer, lagerprocesser og de dermed forbundne transporter. På baggrund af vores erfaring opstår der et optimeringskoncept, der er skræddersyet til lige netop jeres lager.

Øgning af lagerkapacitet

Pladsen til lagring af varer er ofte kun til stede i begrænset omfang og dermed kostbar. Vi rådgiver gerne om, hvilke muligheder, der findes for at øge kapaciteten på dit lager. I den forbindelse inddrager vi vores mangeårige knowhow på området lager- og automatiseringsteknik og kombinerer dette med systemforståelse og virkelig gode ideer.

Forbedring af plukkekapaciteten

Plukkeområdet er et yderst følsomt lagerområde, der skal udformes meget fleksibelt men alligevel fejlfrit og effektivt. Efter registrering af de faktiske data med hensyn til den aktuelle kapacitet påviser vi muligheder for at øge plukkekapaciteten. Lige fra de egnede truck og den korrekte lagerteknik til den matchende lagerforvaltningssoftware og det tilhørende IT-udstyr.

Online-forespørgsel

Har du noget, du vil spørge os om? Send os en mail

Kontakt

PROFISHOP TILBUD
 • Tilbud
  Ameise® håndløftevogn
  Ameise® håndløftevogn

  Kapacitet 2000 kg, gaffellængde 1150mm

  DKK 2.481,40 Besøg vores webshop

 • Tilbud
  Jungheinrich AM22 håndløftevogn
  Jungheinrich AM22 håndløftevogn

  Gaffellængde 1150mm,

  DKK 3.186,30  Besøg vores webshop

 • Tilbud
  Ameise® SPM 113 elektrisk palleløfter
  Ameise® SPM 113 elektrisk palleløfter

  Gaffellængde 1150mm

  DKK 9.487,00 Besøg vores webshop

 • Tilbud
  Jungheinrich EJE M15 elektrisk palleløfter
  Jungheinrich EJE M15 elektrisk palleløfter

  1500 kg kapacitet, gaffellængde 1150mm

  DKK 30.819,00 Besøg vores webshop