+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Automatisk pallelager
Effektivt småvarelager

Automatisk småvarelager

I det automatiske småvarelager er hastighed, præcision og optimal energieffektivitet afgørende for produktiviteten. Der opstår et perfekt samspil mellem reolsystemet, softwaren, den tilsluttede transportteknik og reolkranen som hjertet i anlægget. 

Effektiv opbevaring af småvarer sat i system

Med et automatisk småvarelager (AKL) fra Jungheinrich og vores reolkran som anlæggets hjerte opnår du optimale ydelsesværdier: hurtig adgang, høj kapacitet, optimal pladsudnyttelse. Dit AKL-system opbygges på basis af dette individuelt efter dine krav. Det giver systematisk plads til en meget pladsbesparende og yderst dynamisk opbevaring af småvarer i beholdere, kasser eller bakker. Systemet kan leveres med enkelt dybde eller flere dybder, f.eks. som reservedels-, plukke- og bufferlager eller som distributionslager.

Opnå den højeste ydelse med tempo

Et automatisk småvarelager fra Jungheinrich udnytter en rumhøjde på op til 25 m fuldt ud. Dine varer ind- og udstables enten på vinkelunderlag eller på hylder. Vores reolkraner sørger for tempo ved ind- og udstabling med kørehastigheder på op til 6 m/s og en acceleration på op til 5,3 m/s². De effektive, højtydende enheder udfolder uden problemer hele deres ydeevne i flerholdsdrift hele døgnet rundt. Fuldautomatisk og fuldstændig driftssikkert.

Den bedste løsning til dine behov

Automatiske småvarelagre (AKL) er lige så individuelle som dine behov. Vi løser de mest varierede opgaver, afhængig af mange forskellige faktorer. For at finde den optimale løsning til dine ønsker analyserer vi sammen med dig dine vare- og transportstrukturer samt procesforløb og udarbejder en løsning på det lagerkoncept, der passer til dit behov.

Den nyeste generation af reolkraner 

I det automatiske småvarelager sørger vores smarte reolkraner for høj hastighed og præcision samt fremragende ydelsesdata. Takket være den konsekvent lette og innovative konstruktion med særligt lille startmål kan pladsen udnyttes optimalt. Energien fra bremsninger lagres i enheden i såkaldte SuperCaps og føres tilbage til drivsystemet til de efterfølgende accelerationsforløb. Det modulopbyggede koncept muliggør desuden en fleksibel tilpasning af anlægget til dine individuelle krav til lageret.


Har du spørgsmål?