+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Reolkran Småvarer
Reolkran

Reolkran til småvarer

Jungheinrichs reolkran til småvarer STC 2B1A
 

STC 2B1A

  • Yderst dynamisk reolkran 
  • Maksimal energieffektivitet
  • Fleksibel skalerbarhed 
  • Maksimal pladsudnyttelsesgrad
  • Reducerede driftsomkostninger

Reolkranen (RBG) til automatiske småvarelagre STC 2B1A er takket være de høje ydelsesværdier bygget til maksimal effektivitet på dit lager. Med en integreret energioplagring og en innovativ konstruktion er der mulighed for en yderst pladsbesparende opbevaring af småvarer i beholdere, kasser eller på bakker.
Reolkranen fra Jungheinrich giver dig væsentlige fordele i forhold til sædvanlige småvarereolkraner på markedet. Således overbeviser STC 2B1A både med høj køredynamik og reducerede startmål. Med sin konsekvente lette konstruktion og indsatsen af energibeholdere (SuperCaps), som er specielt tilpasset køre- og lastegenskaberne, imponerer STC desuden med maksimal energieffektivitet og minimalt forbrug.
SuperCaps giver som en del af drivkonfigurationen mulighed for en særlig intelligent og økonomisk energistyring: Energien ved bremsninger lagres på enheden i SuperCaps og tilbageføres i styringssystemet til efterfølgende accelerationer. Dette system sikrer en væsentligt reduceret tilslutnings- og forsyningsydelse og medfører markant reducerede driftsomkostninger.
Lagerets volumen øges også væsentligt, idet STC 2B1A giver mulighed for klassens laveste startmål takket være et innovativt køreskinnekoncept og Omega-køremotoren, som er integreret i mastfoden. Desuden giver det nye, modulære mastdesign mulighed for en fleksibel skalerbarhed for reolkranen.

Funktioner

Content Reolkran Småvarer (3)
Content Reolkran Småvarer (2)

Content Reolkran Småvarer (1)
Content Reolkran Småvarer

Har du spørgsmål?