+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage EKS 215a

Automatisk, højtløftende plukketruck

  • 3.500 - 6.000 mm
  • 1.500 kg
  • Præcis håndtering af paller med lasernavigation
  • Effektiv og processikker afvikling af rutineopgaver
  • Tilknytning til ERP ved hjælp af logistikgrænsefladen optimerer processer
  • Fleksibilitet med fritbærende gafler
  • Kort amortisationstid takket være procesoptimering

EKS 215a

Vores fleksible og præcise EKS 215a er førerløse transporttrucks (FTF) på basis af vores velkendte, elektriske højtløftende plukketrucks, der sammen med automatiserings- og navigationskomponenter samt avanceret software effektivt trimmer processerne på dit lager.48-V-vekselstrømsteknik giver lange indsatstider uden batteriopladning, og aktiv energistyring, regenerativ bremsning, det TÜV-godkendte styresystem CANBUS samt yderligere avancerede sikkerhedskomponenter sikrer maksimal ydelse og den højeste sikkerhed. De fritbærende gafler gør EKSa’en meget fleksibel og perfekt udstyret til transport af specielle lastbærende enheder og lukkede paller. De førerløse transporttrucks navigeres med lagernavigation ved hjælp af reflektorer på kørevejen. De kan anvendes i blandet drift med manuelle trucks og fodgængere. Hvad enten der er tale om integration i eksisterende fabriksstrukturer eller i nybyggeri, er EKS 215a det perfekte valg.

Li-ion

Content Li-ion + 5 års-logo
Litium-ion-teknologi

Med Jungheinrichs litium-ion-teknologi kommer du foran konkurrenterne: maksimal ydeevne med et op til 20 % lavere energiforbrug. Tre gange så lang levetid. Ekstremt korte opladningstider. Ingen vedligeholdelse. Reducer TCO for din flåde med væsentligt lavere driftsomkostninger.

Vi er overbeviste om, at denne beslutning er den rigtige for dig. Derfor garanterer vi, at du nemt og hurtigt kan skifte tilbage til den originale teknologi når som helst inden for de første 6 måneder - uden at angive grunde.

Se mere

Funktioner

Har du spørgsmål?