Stage EKS 215a

Automatisk, højtløftende plukketruck

  • 3500 - 4000 mm
  • 1500 - 1500 kg
  • Automatisk, driftssikker og processikker til behandling af rutineopgaver
  • Optimerede transportveje
  • Anvendelse af eksisterende køreveje
  • Kort amortiseringstid
  • Fleksibilitet med fritbærende gafler
  • Projektspecificeret tilpasning med valgfrie udstyrsmuligheder

EKS 215a

EKS 215a er en førerløs transporttruck baseret på vores højtløftende plukketrucks. Derved kombineres anerkendt maskinbyggeri med innovativ automatisering, inkl. præcis navigationsteknik og sikkerhedskomponenter. Det sikrer en høj grad af driftssikkerhed og sikkerhed. EKS 215a kan indsættes i blandet drift med manuelle trucks og fodgængere. Hvad enten der er tale om integration i eksisterende fabriksstrukturer eller i nybyggeri, er EKS 215a det perfekte valg til øgning af effektiviteten på dine transportprocesser. Med de fritbærende gafler er EKS 215a også perfekt udstyret til transport af specielle lastbærende enheder og lukkede paller.

Navigation af Jungheinrich Auto Pallet Mover (APM) sker ved hjælp af lasernavigation. Derfor kræves der intet gulvarbejde. I stedet anbringes reflektorer på egnede objekter på kørevejen, som f.eks. reoler, søjler og vægge eller der anvendes naturlige landmærker.

APM-systemet kan uden problemer integreres i det eksisterende IT- og softwaremiljø. En tilkobling i et host-system, som f.eks. Jungheinrich WMS eller andre eksisterende WMS/ERP-systemer, er mulig uden problemer med vores præmierede port, Jungheinrich logistik-interfacet. Auto Pallet Mover-systemet kan dog også anvendes som standalone-system, dvs. som selvstændigt system uden host-tilkobling.

Systemets modulopbygning gør det muligt at danne kundeindividuelle processer samt reagere fleksibelt og hurtigt på procesændringer. Det skaber en solid basis for indsatsen af APM-systemet i overensstemmelse med dine specifikke krav.

Li-ion

Mit der Jungheinrich Lithium-Ionen-Technologie laufen Sie dem Wettbewerb davon: Maximale Leistungsfähigkeit bei bis zu 20% weniger Energieverbrauch. Dreimal längere Lebensdauer. Extrem kurze Ladezeiten. Wartungsfreiheit. Senken Sie die TCO Ihrer Flotte durch wesentlich geringere Betriebskosten.

Funktioner

Har du spørgsmål?