+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Content Projektservices 1
Trin for trin til den intelligente helhedsløsning

Projektservice

Find den intralogistiske løsning, der passer til dig, og få fordel af vores mange års erfaring og projektservice. Som kompetent partner er vi ved din side både ved analyse og optimering af dit eksisterende lager og implementering af et helt nyt logistiksystem.

Succesfuld automatisering med den rigtige partner.

Dit projekt i gode hænder – takket være førsteklasses projektservice

Vil du gerne indrette dine intralogistiske processer efter nye udfordringer på markedet? Hvilke punkter er afgørende for din målsætning? Hvor fremtidssikret er dit nye logistiksystem? Vælg en kompetent partner, førsteklasses service og fremtidssikrede koncepter til dit projekt, så du får en gennemtænkt systemløsning. Vi hjælper dig på din vej fra den første rådgivning om materialeflow over planlægningen og projekteringen og til implementeringen af dit nye logistikanlæg.Med os som hovedentreprenør får du en personlig kontakt, der koordinerer alle involverede områder og hele tiden bevarer overblikket. Efter en succesrig afslutning af projektet står vi til rådighed med vores omfattende kundeserviceprogram, da vi har et tæt netværk af vores egne serviceteknikere verden over. Det betyder, at dit anlæg altid har retning mod succes og forbliver fremtidssikret.

Eksperter i dit logistikprojekt fra planlægning til vedligeholdelse

Der findes en passende løsning på en enhver logistisk udfordring. Projektservice vil sige, at vi sammen med dig udvikler et skræddersyet logistiksystem til dig og implementerer det præcist i overensstemmelse med dine strategiske overvejelser. Bag din centrale kontaktperson står der et hold af eksperter fra områderne materialeflowanalyse, projektering, simulering, lagerforvaltning samt truckstyring, ibrugtagning og vedligeholdelse. Projektstyringsholdet tager hånd om dig, så længe projektet kører. Din fordel: Du har hele vejen gennem projektet én kontaktperson, der koordinerer alle involverede områder og hele tiden bevarer overblikket.

Projektstyring: Alt griber ind i hinanden

Det perfekte lager fra A til Z er resultatet af en gennemprøvet projektstyringsproces. Denne starter med dit ønske om forandring og vores første, fælles samtale. Til analyse af de faktiske forhold lægger materialeflowanalysen alle relevante tal, data og fakta på bordet. Disse danner basis for forslag til forandring og forbedring af lagersituationen og den overordnede planlægning af dit nye logistiksystem. Beslutningen om, hvilken intralogistikløsning der passer til dig, baserer sig 80% på økonomiske faktorer. Først på det tidspunkt påbegyndes den mere detaljerede planlægning. Denne omfatter endnu en kritisk gennemgang af alle antagelser og forventninger. Først når alt passer, implementerer vi dit nye logistiksystem. Efter projektets afslutning overdrager vi det nye lager til dig og underviser dine medarbejdere i den nye teknologi og de nye processer. Hvis der senere skulle opstå uventede problemer, hjælper vores team dig. Vi opfatter nemlig projektservice som en komplet tjenesteydelse fra konceptudvikling til succesrig anvendelse.

Se mere om projektservice:

Har du spørgsmål?