Call4Service
+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Bæredygtig Livscyklus
vores bidrag til et bæredygtigt klima

Analyseværktøj for produktets livscyklus

Inden for transport- og logistiksektoren står intralogistik for omkring 5 % af de globale emissioner. Som en førende virksomhed inden for intralogistik tager vi vores ansvar meget alvorligt og er den første virksomhed i branchen, der har udviklet vores egen livscyklusvurdering af produkter.

Reduktion af CO2-udledning gennem effektivitet

Vi forfølger det langsigtede mål om at reducere direkte og indirekte drivhusgasemissioner med 20 %. Ved at implementere tekniske, driftsmæssige og organisatoriske foranstaltninger forbedrer vi ikke kun vores egen energieffektivitet, men gør det også muligt for vores kunder at reducere deres CO2-udledning og tilhørende energiomkostninger.

Det første værktøj til livscyklusvurdering af produkter i branchen

Vi har udviklet en TÜV-certificeret produktlivscyklusanalyse, der omfatter en systematisk analyse af vores produkters livscyklus. Differentieret hensyntagen til produktions-, brugs- og renoveringsfaserne giver os mulighed for at bestemme den fase i vores produkters livscyklus, der har den største indvirkning på miljøet. Det certificerede samlede resultat fra har allerede resulteret i en 24% reduktion i CO2-udledningen, som vi har været i stand til at opnå takket være forskellige tekniske milepæle.

Har du spørgsmål?