Call4Service
+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Truck vs. bæredygtighed
en holistisk tilgang til miljøindsatsen

Miljøansvar er vigtigt for os

Vi ønsker at handle økonomisk, miljømæssigt og socialt ansvarligt. Vi bestræber os på at bygge vores økonomiske succes på bæredygtighed og innovation og har integreret en klar miljøtilgang i vores virksomhedsstrategi.

Som global virksomhed har vi et stort ansvar, og vores mission er klar: Vi ønsker at være og bør være en del af løsningen og ikke en del af problemet - dette i form af at handle miljømæssigt, etisk og med fokus på en bæredygtig fremtid ved hvert skridt.

Den effektive brug af energi og ressourcer i vores produkter og løsninger sikrer et højt niveau af kundefordele og minimerer den negative miljøpåvirkning:

vores bidrag til et bæredygtigt klima
Analyseværktøj for produktets livscyklus

Som en førende virksomhed inden for intralogistik tager vi vores ansvar meget alvorligt har derfor udviklet vores egen livscyklusvurdering af produkter.

Se mere
bæredygtig produktion
ECO-design

Gennem ecodesign-kriterier kan vi reducere miljøpåvirkningen i hele produktets livscyklus.

Se mere
Brugt bliver som nyt
Miljøfordele ved brugte trucks

Ved at renovere vores brugte trucks kan vi reducere energiforbruget, samtidig med at vi opfylder de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Se mere

Miljørapport

Miljøbeskyttelse er en del af vores virksomhedsfilosofi

Jungheinrich har længe været engageret i energieffektivitet og miljøbeskyttelse. Miljøbevidsthed er en vigtig del af vores virksomhedsfilosofi og kan findes i alle områder af virksomheden og dens aktiviteter. Dette afspejles ikke mindst i den miljørapport, der blev præsenteret i 2008.

Vi lægger stor vægt på at sikre, at vores produkter er miljøvenlige i hele deres livscyklus - fra udvikling og fremstilling til service og genbrug. Råmaterialer og energi bruges sparsomt, og genbrugsmaterialer føres tilbage til materialekredsløbet.

Gennem løbende kontrol og udvikling har vi været i stand til at reducere både mængden af udslip i produktionen og truckenes energiforbrug.
Vi arbejder hele tiden aktivt på at udvikle og forbedre vores allerede høje miljøstandarder og bidrager dermed til beskyttelsen af miljøet.

Du kan læse vores miljørapport her.

Har du spørgsmål?