Call4Service
+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Profilbillede af ny salgsdirektør for Jungheinrich: Mikkel Sort
01/21/2024

Mikkel Sort ny salgsdirektør for Jungheinrich i Danmark og Sverige

Mikkel Sort er pr. 1. januar 2024 tiltrådt som ny salgsdirektør for Danmark og Sverige hos Jungheinrich.

Mikkel har over 20 års omfattende erfaring med at drive kommerciel ekspertise og vækst som seniorleder i nordiske bil- og finansielle virksomheder. Han kommer fra en stilling som Country Managing Director hos RN Nordic, og før det arbejdede han som Sales Director hos ALD Automotive.

I dag er jeg utrolig glad og stolt over at begynde min rejse som salgsdirektør for Jungheinrich i Danmark og Sverige. At blive en del af en virksomhed, der har så stærk en global tilstedeværelse og en imponerende historie inden for materialehåndtering, er en enestående mulighed.

Med min erfaring fra både bil- og leasingbranchen håber jeg at kunne bidrage til at udvikle og styrke kunderelationer, drive salgsinitiativer og sikre, at Jungheinrich forbliver den foretrukne partner inden for materialehåndtering og logistik i Danmark og Sverige", siger Mikkel Sort.

"Jeg er virkelig glad for at byde Mikkel velkommen til Jungheinrich. Hans lange erfaring fra bil- og leasingbranchen vil være et stort aktiv for både vores kunder og vores organisation", siger Carsten Duus, administrerende direktør for Jungheinrich i Danmark og Sverige.

Har du spørgsmål?