+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Automatiske lagersystemer

Automatiske lagersystemer

Automatiske palle- eller småvarelagre kombinerer reolsystem, software og betjeningsenheder til et kompakt lagersystem. Her er den højeste dynamik og præcision i centrum – med optimalt energiforbrug. Når alt spiller perfekt sammen, kan den automatiserede løsning hurtigt betale sig. 

Fremtidssikret med større ydelse og fleksibilitet

Kortere bestillingscyklusser, mindre batchstørrelser, kortere leveringstider: Det automatiske lager er svaret på øgede krav fra markedet. Din fordel: højere kapacitet, hurtigere og sikrere materialeflow samt enkel betjening af forskellige lastbærere.

Effektivt småvarelager

I det automatiske småvarelager er hastighed, præcision og optimal energieffektivitet afgørende for produktiviteten. Der opstår et perfekt sammenspil med reolsystemet, softwaren, den tilsluttede transportteknik og reolkranen som hjertet i anlægget. 

Individuelt, behovsorienteret og fleksibelt

Hvad angår opbevaring af dine småvarer, er der forskellige muligheder, afhængig af situationen. Sammen med dig finder vi afhængig af din brugssituation en løsning – tilpasset efter behov til dine individuelle specifikationer.

Har du spørgsmål?