+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Services

Services

”Lad os gøre det!”, plejede virksomhedens grundlægger, Dr. Friedrich Jungheinrich, at sige. Det er et meget godt udtryk for vores virksomhedskultur og vores krav til serviceydelser: Kun ved at påtage dig opgaven tager du ansvar – for dine kunder og for dig selv. 

Ægte partnerskab og loyalitet var basis for dr. Friedrich Jungheinrich ved opbygningen af vores virksomhed. Disse værdier gælder fortsat og har stadig den højeste prioritet. Uanset om det er en kunde, en leverandør eller en medarbejder: Jungheinrich satser på langvarige, givende og tillidsfulde relationer. Disse er baseret på et bredt udvalg af serviceprodukter og løsninger, hvor du kan vælge dem, der løser dine behov. 

Vi har en servicegrad på 98 % og sætter dermed standarden i vores branche. Vores servicenetværk omfatter mere end 4.700 kvalificerede serviceteknikere verden over. På den måde kan vi altid være hos dig inden for meget kort tid.

Foruden truck- og systemservice tilbyder vi dig hjælp og rådgivning i forbindelse med analysering og optimering af dine logistiske udfordringer (f.eks. i forbindelse med materialeflow, styring af din flåde eller dit lagersystem). Dine medarbejderes arbejdsmiljø og opgaver har lige så stor betydning.

Én ting kan du stole på: Uanset om du er en stor eller lille virksomhed, leverer Jungheinrich altid præcis det serviceprodukt, som du skal bruge for at få succes. Samme førsteklasses kvalitet i hele verden.

ENKELT MED VORES RESERVEDELE.

Nedetid er altid irriterende. På trods af vores produkters kvalitet er det altid vigtigt at bruge originale Jungheinrich reservedele for at komme op at køre igen.

Kundeservice med merværdi

Udfalds- og stilstandstider er ærgerlige og frem for alt dyre. Vores truck service imponerer med sin alsidighed, og den afpasses perfekt efter dine ønsker og behov. På den måde kan du være sikker på, at din teknik fungerer problemfrit og pålideligt.

Altid fuld elektrisk effekt til din maskinpark

Fuld effekt til din lagerlogistik: Jungheinrich tilbyder dig den perfekte service til dine elektriske trucks. Batteriservice, reservebatterier og service til ladere – det holder dine processer i gang døgnet rundt, og så betaler det sig. Her finder du alle oplysninger. 

Hvor og hvornår du har brug for det

Jungheinrich forener producentens kompetence med erfaringen og ekspertisen hos hovedentreprenøren. Fra planlægning over implementering til service og support fra vores kundeservice-medarbejdere: Vi klarer det! 

Vedligeholdelse eller reparation

Henvendelser til kundeservice døgnet rundt? Benyt Jungheinrichs service-app!

Et sikkert lager uden ulykker

Fra førerkurser til ”SAFEwalk”: Jungheinrich tilbyder forskellige servicetilbud, der kan øge sikkerheden på dit lager. Truckførerens helbred er i fokus. Alle oplysninger om forebyggelse af ulykker finder du her.

Søger du en driftsanvisning til din Jungheinrich-palleløfter eller gaffeltruck? Benyt nedenstående søgefunktion og find den passende driftsanvisning til din Jungheinrich-truck eller -lader.

Stefan Brehm
Stefan Brehm
Vice President After Sales, Jungheinrich Service & Parts AG & Co. KG

Service er meget mere end ydelse.

Har du spørgsmål?