+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Picture Über uns 2019

Jungheinrich Danmark

Jungheinrich er en global intralogistikkoncern med hovedsæde i Hamborg. I mere end 60 år har vi hjulpet vores kunder med at opnå en mere effektiv, sikker og ergonomisk materialehåndtering.

Den 7. august 1953 lagde Dr. Friedrich Jungheinrich med et lille værksted og 30 ansatte i bydelen Barmbek i Hamborg grundstenen til en succesrig, global virksomhed. I dag arbejder mere end 16.000 Jungheinrich-medarbejdere i 39 lande med at udvikle, implementere, optimere og vedligeholde de bedste intralogistiske løsninger til dine behov. Kunden skal have den største fordel af sine logistiske systemer.

Til det formål tilbyder vi hele produktsortimentet: fra den konventionelle truck til fuldautomatiske logistiksystemer med intelligente softwareløsninger, der forbinder maskiner, systemer og processer med hinanden – suppleret af innovative og fleksible service- og finansielle ydelser. For at opnå den højeste omlæsningskapacitet og det mest effektive materialeflow.

Vi udarbejder din skræddersyede løsning og leverer alt det til dig, som du har brug for. Hvor og hvornår du har brug for det. Alt fra samme leverandør. Alt i den højeste kvalitet - produceret i Tyskland. Du er altid velkommen til at prøvekøre din Jungheinrich-truck, inden du beslutter dig. Der er altid mange trucktyper til rådighed.

Jungheinrichs kvalitet viser sig også efter købet: Så står vores mange serviceteknikere klar til dig – ikke langt fra dig.

Et topmoderne reservedelscenter i Kaltenkirchen nord for Hamborg sikrer levering af reservedele hele døgnet rundt, 365 dage om året.

Søger du en pålidelig partner, der er kreativ, fleksibel og løsningsorienteret, og som hjælper dig med dit materiale- og vareflow? En partner, der ud over procesrådgivning kan levere de helt rigtige trucks og den rette lagerteknik, men som også kan sammensætte og implementere hele systemløsninger? Hos os får du alt dette fra samme leverandør – med driftssikkerhed og kompetence: Ensartethed, langsigtethed og fordelene ved direkte salg er de bærende søjler i vores virksomhed.

Vi tænker visionært, tager enhver udfordring op og finder sammen med dig den løsning, der er den optimale for netop din virksomhed. Her kan du udnytte fordelene ved vores knowhow og vores mere end 60 år lange erfaring som producerende servicevirksomhed og udbyder af helhedsløsninger inden for intralogistik. På den baggrund kan vi give din virksomhed livsnære og retningsvisende impulser, og desuden imponere og inspirere dig og gå foran sammen med dig.

Jungheinrich Danmark

HVILKEN TRucKLØSNING HAR DU BRUG FOR?

Skal du løfte, læsse, transportere? Hurtigt, højt eller fleksibelt? Vi finder en løsning til dine behov! Kontakt vores dedikerede distriktssælgere for at hjælpe dig med at finde den rigtige truck. Ønsker du at en sælger i dit område tager kontakt, så udfyld dine oplysninger, så kontakter vi dig!

Klar holdning og konsekvent handling er fremtiden

Emner som effektivitet, litium-ion-teknologi, sikkerhed, digitalisering og automatisering former verden og vores branche. Vi har en klar holdning til disse emner. Læs mere om, hvad Jungheinrich tænker og gør på disse områder.

Jungheinrich i nærheden af dig

Har du brug for personlig rådgivning? Vi dækker hele landet – find den afdeling, der er tættest på dig!

Succes i en af verdens mest spændende brancher

Kunne du tænke dig at blive en del af en arbejdsplads med masser af spændende muligheder inden for en lang række erhvervsområder? Se om dit drømmejob venter på dig!

Aktuelle offentliggørelser og arrangementer

Følg med i aktuelle oplysninger om Jungheinrich, download artikler og publikationer eller kontakt vores presseteam.

Har du spørgsmål?