+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
E-handel
Effektiv automatisering af e-handels-proces

Førerløst transportsystem sikrer større effektivitet i forsendelsen

For en amerikansk e-handelspioner har vi automatiseret transporten og gjort processen mere pålidelig.

En amerikansk e-handels-pioner gav os til opgave at automatisere transporten af paller fra ordreplukningsområdet til emballeringsstationerne - en rute på 500 meter. Målet var at lette byrden på medarbejderne i det transportarbejde, der tidligere blev udført manuelt.

Det amerikanske firma driver ni logistikcentre i Tyskland, hvilket i nogle tilfælde giver mulighed for leverancer inden for blot to timer efter bestilling. Korte implementeringstider og pålidelighed var derfor basale krav, da systemet skulle automatiseres.

Reduktion af transportruter for medarbejderne 

Medarbejderne skulle så vidt muligt fritages for transportspecifikke opgaver, såsom transport af fuldt plukkede varer til forsendelse. Returneringen af tomme paller til emballeringsstationerne skulle også automatiseres og organiseres.

Julius Hartje
Senior Operations Manager

”Vores medarbejdere har ikke kun lært at håndtere systemet, men de har også set, hvor harmonisk forløbene er blevet, og at FTS aflaster dem.“

Automatiske processer letter arbejdsbyrden

Jungheinrich løste problemet med et førerløst transportsystem (AGVS) i en fleksibel, blandet drift med manuelle trucks.

Jungheinrich AGVS består af fem førerløse trucks ERC 215a til laster på op til 1,5 ton. Lasernavigation giver mulighed for en præcis tilkøring til og automatisk drift af modtagelses- og afhentningsstationerne.

Alle trucks er udstyret med scannere og sensorer til personlig beskyttelse.

Installation med IT konnektivitet

Jungheinrich Logistics Interface-softwaren gør det muligt at betjene de førerløse trucks via en tablet. Jobordrer indtastes let via en intuitiv dialog. Den næste AGV modtager og behandler ordren i en fuldt automatisk sekvens.

Den eksisterende WLAN-struktur blev anvend til kommunikationen med ERC 215a. 

Vores kundes investering i det nye automatiserede logistikcenter havde tjent sig hjem på mindre end et år, og medarbejdernes ruter og arbejdsbyrder er blevet reduceret betydeligt.

Det automatiserede system er kort sagt en investering, der har kunnet betale sig for alle.

Har du spørgsmål?