+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Back office medarbejder

Back office medarbejder søges til vores Lejeafdeling i Horsens

Du vil være med til at sikre, at vores lejeafdeling når nye højder? Og brænder du for at yde professionel rådgivning og høj kundeservice i en virksomhed, hvor faglighed er i højsædet? Så er denne stilling ved vores kontor i Horsens nok noget for dig.

Hvem er vi?

Jungheinrich er sandsynligvis med til at sikre, at der er varer på hylderne i dit supermarked. Med stort fokus på bæredygtighed flytter vores trucks hver dag mil­li­oner af varer i logistikcentre over hele verden. Jungheinrich Danmark A/S er ejet 100% af Junghein­rich AG i Hamburg, Tyskland, som er en af verdens førende totalleverandører inden for logi­stik­løsninger med en årlig omsætning på ca. 4,2 mia. € og mere end 20.000 ansatte. Vi har bety­de­lige markeds­an­dele både i Dan­mark og resten af verden. Vi har afdelinger i Brøndby og Horsens og et meget tæt samarbejde med vores svenske søsterselskab. Her vil du møde en uformel omgangstone, godt humør og meget dedi­kerede kolleger. Vores kultur tager udgangspunkt i veldokumenterede processer, troværdighed, servant leadership, og at vi alle har et positivt, personligt varemærke. Vi lægger stor vægt på, at du afspejler dette i både personlighed og adfærd.

Hvad vil du skulle lave?

Du vil blive en del af et team på 7 medarbejdere i Danmark og Sverige. Sammen med vores salgsteam på 10 sælgere skal du sikre, at vores kunder har den optimale lejetruck til at dække deres behov og får en høj grad af service. Dit bidrag vil bestå i at udarbejde lejekontrakter og at sikre, at alt omkring lejekontrakterne fungerer, dvs. oprette anlægsaktiver, fakturere, plan­lægge logistikken ved transport af materiel til ind- og udland mv. Derudover vil du skulle modtage og håndtere forespørgs­ler direkte fra vores kunder, som kan være både store og små virksomheder. Din dagligdag vil indeholde mange administrative opgaver og en del ad hoc opgaver. Endelig vil du i samarbejdet med det øvrige back office team have ansvaret for at optimere og strukturere vores interne processer.

Din profil

  • Din vigtigste opgave er at være med til at sikre, at kunderne er tilfredse med vores leverancer fra start til slut, og da det giver en travl hverdag, skal du være i stand til at arbejde selvstændigt og selv strukturere dine opgaver, så der ikke er noget, der falder mellem 2 stole.
  • Du vil være ansvarlig for, at de administrative opgaver løses korrekt og til tiden, og derfor er det vigtigt, at du har en god forretnings­forståelse og erfaring med kundeservice – gerne fra en teknisk branche. Du skal desuden have en teoretisk ballast fra en uddannelse som HHX, Finansøkonom, bachelor i økonomi el.lign. Erfaring med udlejning af produkter er en fordel.
  • For at sikre optimale arbejdsgange er det vigtigt, at du er nytænkende og idérig, og med en flad struktur vil du opleve, at gode idéer hurtigt kan implementeres.
  • Du vil være en del af firmaets ansigt udadtil og har derfor en åben og imødekommende person­lighed, der sætter dig i stand til at kommunikere med alle typer mennesker.
  • Da du vil få en bred kontaktflade både internt og eksternt er det vigtigt, at du har gode samarbejds­evner, en god situationsfornemmelse og et positivt sind.
  • For at lette din dagligdag, skal du være erfaren bruger af Office-pakken, især Excel. Kendskab til SAP er en fordel.
  • Du vil skulle samarbejde med kunder og kolleger i både ind- og udland, og derfor skal du være flydende på dansk og beherske engelsk i både skrift og tale. Tysk er ikke et krav, men et plus, da du vil skulle være i tæt kontakt med vores kollegaer i Tyskland.

Hvad får du til gengæld?

Du får et afvekslende og selvstændigt job i en global virksomhed, hvor frihed under ansvar er i højsædet, og hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du vil blive en del af en organisation på ca. 290 medarbe­jdere i Danmark og Sverige, og du vil få et udfordrende job, hvor din egen indsats er afgørende for din succes. Du vil i det daglige få mange forskellige opgaver, hvor du vil kunne udvikle dig fagligt og menneskeligt. Du vil blive klædt godt på til opgaven gennem et grundigt træningsforløb, hvor du bliver lært op i vores produkter. Du vil i det daglige kunne sparre med dine kolleger i ind- og udland, og du vil løbende få mulighed for faglig uddannelse i en stærk, international koncern.

Vi tilbyder gode løn- og arbejdsforhold, herunder helbreds- og ulykkesforsikring.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Rental Manager Sweden & Denmark Silvija Slonje på tlf. +46 7255890132. Du kan også læse mere om os på www.jungheinrich.dk og www.jungheinrich.com eller følge os på Facebook og LinkedIn.

Da stillingen ønskes besat snarest muligt, vil vi holde samtaler løbende. Så send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

Synes du, det lyder spændende? Så glæder vi os til at få din ansøgning online via følgende link:
Back office-medarbejder søges til vores lejeafdeling i Horsens | Jobannonce | Jobindex

Har du spørgsmål?