+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Picture Service There for you Campaign 2020

Serviceleder til vores kontor i Horsens

Du motiveres af at skabe værdi for vores kunder og at få succes gennem andre. Du kan med din faglige og menneskelige erfaring påtage dig rollen som leder for vores dygtige serviceteknikere i  Sydjylland og på Fyn. Så er det her jobbet for dig.

Hvem er vi?

Jungheinrich er sandsynligvis med til at sikre, at der er varer på hylderne i dit supermarked. Med stort fokus på bæredygtighed flytter vores trucks hver dag mil­li­oner af varer i logistikcentre over hele verden. Jungheinrich Danmark A/S er ejet 100% af Junghein­rich AG i Hamburg, Tyskland, som er en af verdens førende totalleverandører inden for logi­stik­løsninger med en årlig omsætning på ca. 4,2 mia. € og mere end 19.000 ansatte. Vi har bety­de­lige markeds­an­dele både i Dan­mark og resten af verden. Vi har afdelinger i Brøndby og Horsens og et meget tæt samarbejde med vores svenske søsterselskab. Her vil du møde en uformel omgangstone, godt humør og meget dedi­kerede kolleger. Vores kultur tager udgangspunkt i veldokumenterede processer, troværdighed, servant leadership, og at vi alle har et positivt, personligt varemærke. Vi lægger stor vægt på, at du afspejler dette i både personlighed og adfærd.

Hvad vil du skulle lave?

Vores serviceteam består af over 50 medarbejdere, bl.a. serviceteknikere, dispatchere og serviceledere. Sammen sikrer vi, at kundens maskine arbejder så fejlfrit og hurtigt som muligt. Du vil få ansvar for et team bestående af 14 serviceteknikere i Sydjylland og på Fyn. Dit bidrag vil bestå i at sikre, at det arbejde, de udfører, lever op til det, vi har lovet kunden. Samtidig skal du sikre, at serviceteknikerne trives, er motiverede og tager ejerskab for deres opgaver. I samarbejde med vores trænere er du også ansvarlig for deres faglige og personlige udvikling. Herudover skal du – både på egen hånd og i samarbejde med vores sælgere – sørge for, at kundernes serviceaftaler opfylder deres behov, dvs. udarbejde og forhandle servicetilbud, herunder serviceaftaler og full-service kontrakter, samt tilbud på evt. ombygning af kundens maskiner. Du vil skulle besøge vores kunder og sikre, at de er til­fredse med den ydelse, vi leverer, ligesom du skal kontakte kunder, der ikke allerede har indgået en serviceaftale for at tilbyde dem denne ekstra ydelse. Du vil også have et stort ansvar for at effektivisere vores processer.

Din profil

  • Da du skal være i stand til at vurdere og sparre med kunderne om behovet for service og evt. tekniske tilpasninger, er det vigtigt, at du kan sætte dig ind i de tekniske problemstillinger, og du skal derfor gerne have erfaring fra branchen eller nærtbeslægtede brancher.
  • For at kunne vurdere kundernes behov og lave mersalg, skal du have erfaring med at udarbejde serviceaftaler og -tilbud, hvilket kræver en høj grad af kundeforståelse og godt købmandskab.
  • Som leder skal du være en rollemodel med en åben og imødekommende personlighed, der sætter dig i stand til at kommunikere med alle typer mennesker – kunder såvel som kolleger. Her hos os betyder det også, at du skal have et godt humør og et positivt sind.
  • Da du vil have mange holde i luften, skal du have et højt drive og energiniveau og være systematisk og struktureret.
  • Det vil lette din dagligdag, hvis du har et indgående kendskab til Excel, Outlook og SAP.
  • Du vil skulle samarbejde med kolleger i både ind- og udland, og derfor skal du være flydende på dansk og beherske engelsk i både skrift og tale.

Hvad får du til gengæld?

Du får et afvekslende og selvstændigt job i en global virksomhed, hvor frihed under ansvar er i højsædet, og hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du vil blive en del af en organisation på ca. 280 medarbejdere i Danmark og Sverige, og du vil få et udfordrende job, hvor din egen indsats er afgørende for din succes. Du vil i det daglige få mange forskellige opgaver, hvor du vil kunne udvikle dig fagligt og menneskeligt. Du vil blive klædt godt på til opgaven gennem et grundigt træningsforløb, hvor du bliver lært op i vores produkter. Du vil i det daglige kunne sparre med dine kolleger i ind- og udland, og du vil løbende få mulighed for faglig uddannelse i en stærk, international koncern.

Vi tilbyder gode løn- og arbejdsforhold, herunder helbreds- og ulykkesforsikring. Derudover indeholder lønpakken firmabil, telefon og PC.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte After Sales Director, Camilla Zielinski på +46 705 899 163. Du kan også læse mere om os på www.jungheinrich.dk og www.jungheinrich.com eller følge os på Facebook og LinkedIn.

Da stillingen ønskes besat snarest muligt, vil vi holde samtaler løbende. Så send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

Synes du, det lyder spændende? Så glæder vi os til at få din ansøgning online via følgende link:

Serviceleder til vores kontor i Horsens | Jobannonce | Jobindex

Har du spørgsmål?