+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Truck service af gul Jungheinrich truck

Truck service

I sidste ende er det din logistiks præstation, der tæller. For at du kan koncentrere dig fuldt og helt om din forretning, tager vi os af din truckflåde og dit lagerudstyr med vores truck service - som vedligeholdelse og reparation.

Er Full-Service som problemfri universalpakke den bedste løsning, eller ønsker du skræddersyede vedligeholdelses- og reparationsydelser til din flåde og dit lager? Valget er dit. Verden over står mere end 4800 serviceteknikere parate til at hjælpe dig. Målet er altid at undgå dyre udfalds- eller stilstandstider. Og alt sammen fra én og samme leverandør.

Blandt vores kerneydelser kan også nævnes intelligent energistyring til batterier og ladere samt dæk- og sikkerhedsservice. Hertil kommer områder som hydraulikservice eller kvalificeret reolinspektionsservice: Alt sammen for at bidrage til din succes og sikre pålideligheden af dine logistiske processer.

Fuld tilgængelighed – ingen risiko

Vi afstemmer vores Full Service-tilbud efter dine behov og tilbyder dig fuld sikkerhed i dine investeringer med faste omkostninger.

Aktion i stedet for reaktion

Regelmæssig pleje og vedligeholdelse øger dine trucks driftssikkerhed. Med vores service vil der være optimal planlægning med individuelle intervaller.

Optimal planlægning

Ved at skifte hydraulikolien professionelt og i rette tid og samtidig være garanteret miljørigtig bortskaffelse sikrer du, at dine trucks forbliver driftssikre og holder længe. Det klarer vores eksperter gerne for dig.

Tillid er godt – kontrol er obligatorisk

Vi leder dig gennem paragrafjunglen og sørger for, at dine trucks bliver brugt, som loven foreskriver.

Ingen kender samspillet mellem Jungheinrichs trucks og dæk bedre end os.

Vi bryder os ikke om stilstand

Reducer stilstandstiderne for dine trucks: Vores tætte servicenetværk og vores fagligt kompetente teknikere gør det muligt.

Har du spørgsmål?