+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Batterier og ladere
Til enhver tid opladet og klar til brug

Energistyring

Batteriservice, reservebatterier og laderservice: Jungheinrich tilbyder dig den komplette service til dine elektriske trucks. Så forbliver din logistik hele tiden i bevægelse, hele døgnet rundt.

Elektrisk drevne trucks skal altid stå med strøm på for at lageret kan drives omkostningseffektivt. Til det formål har vi udarbejdet en omfattende servicepakke til elektrificering af din truckflåde, lige fra klargøring af reserve- eller lejebatterier over tips om pleje, statuskontroller med batterikontrol og til vedligeholdelse af batterier. Jungheinrichs laderservice kontrollerer og sikrer funktionaliteten af dine ladere, så dine batterier ikke bliver beskadiget under opladningscyklusserne, og så de forbliver fuldt anvendelige på lang sigt.

Dine fordele:

  • Producentkompetence
  • Dine batteriers og laderes levetid forlænges
  • Din trucks sikkerhed og ydelse øges

Laderservice

Vil du helst være på den sikre side?
Så er vores sikkerhedsservice for ladere det helt rigtige for dig!

Med vores sikkerhedsservice er du på den sikre side med hensyn til overholdelse af forskrifterne til forebyggelse af ulykker (UVV - Unfallverhütungsvorschriften) og brancheforeningernes forskrifter (f.eks. DGUV-forskrift 68). Foruden den tekniske overvågning overtager vi også overvågningen og overholdelsen af kontroldatoerne og alt dermed forbundet administrativt arbejde.
Udnyt fordelene ved vores funktionskontroller i henhold til DGUV-forskrift 3 og VDE 0701/02:

  • Maksimal sikkerhed for alle brugere
  • Overholdelse af alle frister og forskrifter
  • Langsigtet investeringssikkerhed for truck, batteri og lader
  • Kontrolmærkat
  • Detaljeret kontrolrapport

Hos os finder du den optimale lader til dit batteri.

Se mere

Stage Ladeteknik

Batteriservice

Der er behov for den rigtige energileverandør for at bevare en ensartet ydelse. Med os er du på den sikre side. Uanset om det drejer sig om reserve- eller lejebatteri eller om spørgsmål i forbindelse med plejen af disse, er du i gode hænder hos os. Vi har de rette produkter til dig, lige fra statuskontrol ved hjælp af batterikontrollen over rengøringen af batteriet og til regelmæssig batteriovervågning.

Jungheinrich er banebrydende på området for elektromobilitet. Overbevis dig selv om vores batteriers høje kvalitet og toppræstation.

Se mere


Content Energistyring

Stage Ladeteknik

Energirådgivning på stedet

Hvis du ønsker det, udarbejder en af vores kvalificerede eksperter et energikoncept, der er optimalt afstemt efter dine behov. 

For at gøre omstillingen af din flåde til vores litium-ion-batterier og ladeteknik så enkel og effektiv som muligt, kommer en af vores energieksperter ud til dig, hvis du ønsker det, og giver dig en grundig rådgivning. Denne omfatter ud over en analyse af de eksisterende systemer og processer også udarbejdelsen af energiprofiler og opladningskoncepter til optimering af din samlede energistatus. 


Individuel rådgivning

Planlægning, projektering og realisering: Vores konsulenter står endvidere til din rådighed i alle omstillingens faser. Fra eftermonteringen på enkelte trucks til omstillingen af hele truckflåder med mellemopladning i flerholdsskift. Vi tilbyder dig altid en individuel løsning. Udnyt fordelene ved vores litium-ion-teknologis samlede effekt. Prøv det og bliv overbevist. 

Vi rådgiver dig gerne.Har du spørgsmål?