+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Dine løsninger

Vores løsninger til dig

Jungheinrich er den førende udbyder af løsninger til alle områder og opgaver inden for intralogistik. Med et omfattende sortiment af trucks, logistiksystemer og tjenesteydelser sikrer vi, at den enkelte kunde får den optimale løsning til sine behov, uanset branche og virksomhedens størrelse. Vi engagerer os i individuelle lagerområder og særlige branchekrav – for den rigtige løsning er som regel en individuel løsning. 

Kun 4 trin for at finde den perfekte truck

Leje eller køb? Stabling eller bugsering? Skal bruges indendørs eller udendørs? Find den truck, der passer netop til dine behov, ved hjælp af vores truck guide. Med nogle få klik kan du få en oversigt over de trucks, der bedst dækker dine logistikbehov.

Løsninger skræddersyet til dine krav

Uanset om det er engros- eller detailhandel, logistik eller industri – om det er automobil- føde- og drikkevare- eller medicinalindustrien. Jungheinrich har solid viden inden for alle brancher og de rette løsninger fra én og samme leverandør.

Bredt sortiment til alle logistiske opgaver

Uanset om det drejer sig om af- og pålæsning, effektiv transport, sikker ind- og udstabling, omlæsning eller hurtig og præcis plukning, har Jungheinrich den løsning, der passer præcist til dine behov fra samme leverandør, til alle brugssituationer og intralogistiske opgaver.

SUCCESRIG AUTOMATISERING

Succesfuld automatisering med den rigtige partner. Som kompetent partner inden for automatiseringsløsninger planlægger og implementerer vi det logistiksystem, der er tilpasset dine behov, og som helt automatisk øger dit lagers rentabilitet.

Succesfulde kunder taler for sig selv

Som førende udbyder af løsninger inden for intralogistik tilbyder vi vores kunder behovstilpassede produkter, løsninger og tjenesteydelser fra samme leverandør. Uafhængigt af branche og virksomhedens størrelse. Vores eksempler viser, hvor vigtig vores kunders succes og tilfredshed er for os. 

Har du spørgsmål?