+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Anvendelse

Anvendelse

Uanset om det drejer sig om af- og pålæsning, effektiv transport, sikker ind- og udstabling, omlæsning eller hurtig og præcis plukning, har Jungheinrich den løsning, der passer præcist til dine behov fra samme leverandør, til alle brugssituationer og intralogistiske opgaver.
Derfor stiller vi en lang række truckvarianter og ekstraudstyr til rådighed. Der er nemlig ikke to lagre, der er ens, og med individuelle tilpasninger kan der ofte opnås betydeligt større effektivitet og produktivitet.
Den halv- eller fuldautomatisering, som vi som systemudbyder af intelligent intralogistik behersker som ingen andre, er endnu et særdeles effektivt middel til optimering af dine processer.

Løft og stabling er for professionelle

På- og aflæsning, løft og stabling: Her bliver det alvor. Jungheinrich tilbyder dig højtydende og energieffektive trucks og palleløftere til ethvert behov. Suppleret med et stort udvalg af ekstraudstyr og mange varianter til dine specielle brugsbetingelser.

Effektiv flytning af varer

Omkostningsbesparende, energieffektiv og sikker: Sådan skal transport fungere i dag. Til det formål tilbyder Jungheinrich de rette løsninger. Fra manuelle trucks, trækkere og vogntog og til selvkørende, førerløse transportsystemer.

Optimal udnyttelse af pladsen

Den bedst mulige udnyttelse af arealer, den hurtigste kobling af vare og ordre – oplagringen er hjertet i logistikprocessen. Jungheinrich tilbyder dig et omfattende sortiment af trucks og systemer til effektiv indstabling: fra manuel til fuldautomatisk.

Bedste plukkeydelser

Ved plukning skal grænsefladen mellem menneske og maskine fungere perfekt. Jungheinrich understøtter det effektive samspil med et bredt produktsortiment.

Har du spørgsmål?