+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Løft og stabling

På- og aflæsning – en sag for professionelle.

På- og aflæsning, løft og stabling: Her bliver det alvor. Hvis processen med på- og aflæsning ikke kører effektivt, kan hele proceskæden gå i stå.
Derfor tilbyder Jungheinrich dig højtydende og energieffektive trucks og palleløftere til ethvert behov. Suppleret med et stort udvalg af ekstraudstyr og mange varianter til dine specielle brugsbetingelser.

Løft og stabling udført pålideligt siden 1953

Der er ikke mange varer, der ikke på et eller andet tidspunkt er blevet flyttet af Jungheinrich. Jungheinrichs sortiment omfatter mere end 600 forskellige varianter inden for palleløftere og gaffeltrucks. Skulle du alligevel have et særligt ønske, kan vi levere skræddersyet udstyr til stabling eller løft, præcist tilpasset dine krav. Vores stærke gaffeltrucks har de fremdriftstyper, du har behov for. Elektrisk, med ydelsesstærk litium-ion-teknologi eller som diesel- eller gastruck. Til laster på op til 5 ton.

Endnu et superlativ: Vores reach trucks løfter dit transportgods op til en højde på maks. 12 meter. Dine driftsomkostninger derimod bevæger sig nedad: På lang sigt opnår du besparelser på op til 20 %. Vores reach truck er også specialister i kombineret anvendelse i styrede, smalle gange og frit tilgængelige, brede gange. Med vores plukketrucks øger du meget let antallet af plukninger.

Naturligvis kan vores trucks også fås som førerløse transportsystemer, der automatisk øger effektiviteten af dit vareflow. Hvis du ønsker det, udstyres de med højteknologisk udstyr som RFID-scannere og kommunikerer selvstændigt med vores lagerstyringssystem (WMS). 

Højteknologisk sikkerhed

Vi lægger stor vægt på sikkerheden ved stabling og løft med vores trucks. Det gælder både for de førerløse transportsystemer, der løfter og stabler varer uden fører, og de almindelige gaffeltrucks. Adskillige sikkerheds- og hjælpesystemer bistår føreren med at registrere potentielt kritiske situationer og dermed reducere risikoen for ulykker samt forkert betjening. 

De suppleres af forskellige funktioner som bakkameraet med personregistrering samt digitale løsninger. Også hvad angår lastbeskyttelse og stabilitet gælder mottoet "Sikkerhed først” i forbindelse specielle hjælpesystemer. Hvis du ønsker det, forsynes vores udstyr til løft og stabling med eksplosionsbeskyttelse til særlige brancher som kemikalie- og medicinalindustrien. Så kan du til enhver tid stable og løfte sikkert – og under alle omstændigheder stærkt og omkostningseffektivt.

Har du spørgsmål?