+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
customer cases Hero Image

Kundereferencer

Som førende udbyder af løsninger til alle opgaver og områder inden for intralogistikken er vores kunders tilfredshed det vigtigste for os. Det opnår vi med vores ekspertise, erfaring og passion. Vi sikrer, at vores kunder får de bedste produkter, systemer og tjenesteydelser til deres individuelle behov. Uafhængig af branche og virksomhedens størrelse. 

Friske impulser til dine logistikprocesser

Med e-handel er hurtighed, fleksibilitet og høj omkostningseffektivitet af stor betydning i forbindelse med logistiske processer i detail- og engroshandel. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til kravene i Intralogistik 4.0.

Fitness for din forsyningskæde

I fødevareindustrien bliver fremtiden afgjort af automatiseringsgrad, hastighed og fleksibilitet. For at du kan producere og distribuere fødevarer, drikkevarer eller dyrefoder til tiden, har vi udviklet skræddersyeder intralogistiske løsninger: effektive, hygiejniske, sikre.

Procesoptimering med system

I disse tider med globaliseret logistik er den omkostningsbesparende outsourcing af tjenesteydelser blevet standard. Vi hjælper dig med et omfattende sortiment til optimering af dine vare- og forsyningskæder samt skræddersyede automatiseringsløsninger.

Succes med større automatisering

Sådan fungerer industrien i dag: Producenter inden for  sværindustri, metalforarbejdning og maskinkonstruktion forbereder sig på fremtiden med omfattende integration. Vi har de intralogistiske løsninger til dig til det formål.


Bilindustrien rustet til fremtiden

E-mobilitet og selvkørende biler. Individualiseret konstruktion af køretøjer i smarte fabrikker og multinationale forsyningskæder: For tiden oplever bilindustrien fundamentale forandringer. Allerede i dag leverer Jungheinrich fuldstændige intralogistiske løsninger til bilindustrien i Industri 4.0.

Fra eksplosionsbeskyttelse til automatisering

Så hurtig som muligt med maksimal sikkerhed – det er vigtige krav til de intralogistiske processer i kemikalie- og medicinalbranchen. Hvis du ikke accepterer fejl, har vi de rigtige, fremtidssikrede løsninger.

Har du spørgsmål?