+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Li-ion trucks

Lithium-ion teknologi

Jungheinrichs lithium-ion teknologi revolutionerer intralogistiksektoren og der er mange overbevisende grunde til at vedtage lithium-ion løsninger fra Jungheinrich. Vores holistiske tilgang, banebrydende teknologier, integrerede tjenester og bredt produktsortiment hjælper med at øge din virksomheds effektivitet og succes. Vi går ikke på kompromis, og det behøver du heller ikke. Vores specialiserede rådgivere og energieksperter vil skræddersy en optimal lithium-ion løsning uden kompromiser. Uanset om det drejer sig om eftermontering, konvertering eller leje af udstyr, får du individuel assistance i alle faser af dit li-ion projekt.

No Compromises Benefit Motiv 2

Banebrydende teknologier. Uden kompromiser. 

Sammen med Jungheinrich får du fordelene ved mere end 10 års erfaring inden for lithium-ion teknologi. Vores omfattende forskning, udvikling og produktion giver dig adgang til den nyeste teknologi inden for effektivitet og kvalitet. Vi tilbyder et unikt, integreret system, hvor lithium-ion batteriet, opladeren og køretøjet er optimalt koordineret med hinanden.

Det får du: 

  • Høj effektpålidelighed, selv når den ikke er fuldt opladet
  • Ingen omkostninger til vedligeholdelse, service eller infrastruktur af batterier
  • Ingen specielle opladningsrum med ventilation nødvendig
  • Ca. 21 % reduktion i CO2-emissioner sammenlignet med blybatterier
  • Tre gange længere levetid end konventionelle energilagringssystemer
  • Lavere samlede omkostninger end for et blysyrealternativ
  • Hurtig og mellemliggende opladning under pauser eller nedetid for maksimal tilgængelighed af køretøjet
  • 30 minutters mulighed for opladning til 50 procent, 80 minutters opladning til 100 %
  • Høj sikkerhed under brug, opladning og transport

En anden nyskabelse er vores nye industrielle trucks med integreret lithium-ion-batteri, hvor køretøjsdesign og batteriteknologi koordineres endnu mere effektivt, hvilket betyder mere kompakte dimensioner for maksimal smidighed.


Li-ion garanti

Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus

Med "Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus" giver vi dig et langsigtet præstationsløfte på op til 8 år på vores lithium-ion-batterier af høj kvalitet, så du kan slappe af og koncentrere dig om det, der er vigtigt - dit arbejde.No Compromises Benefit Motiv 3

Komplette løsninger. Uden kompromiser for dig og din virksomhed.

Effektivitet er alt, og det inkluderer opsætning af din flåde, og derfor ønsker vi at gøre det så nemt og gennemsigtigt som muligt for dig at skifte til lithium-ion teknologi - uden kompliceret kommunikation gennem tredjepartsleverandører - alt fra en enkelt kilde. Intet kompromis.
Uanset om du ønsker at eftermontere individuelle køretøjer, konvertere hele din flåde eller har brug for en helt ny opladningsinfrastruktur, eller blot gerne vil leje trucks, som den eneste full-service udbyder af li-ion, hjælper vi løbende med at finde den bedste løsning for dig. Vi støtter dit lithium-ion projekt fra planlægning til implementeringsfasen, og med vores oplader- og batteriservice plus vores eftersalgsservice er vi altid der for dig på lang sigt.


Uanset hvordan du vil implementere lithium-ion, vil du altid være sikker med Jungheinrich.

Picture Zitat Referenz Noerpel
Sebastian Allert
Operational Manager Logistics, C.E. Noerpel Logistik GmbH & Co KG

"Takket være lithium-ion-teknologi fra Jungheinrich opnår vi større fleksibilitet og meget højere tilgængelighed af vores truckflåde."


Oplev højere komfort, bæredygtighed, fleksibilitet og sikkerhed med vores POWERLiNE-trucks.  

Leder du efter en energiløsning, der ikke kun overbeviser effektivitetsmæssigt, men også i forhold til bæredygtighed og sikkerhed?

Skift til Jungheinrich lithium-ion-teknologi i dag og få alle fordelene:

Har du spørgsmål?