+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage arculus
SKABELSEN AF INTRALOGISTIKKENS FREMTID

arculus er det nyeste medlem af Jungheinrich-familien

To virksomheder – dedikeret til at opnå bæredygtighed gennem automatiseringseffektivitet – bliver til én for at skabe banebrydende automatiseringsløsninger til din virksomhed.

Automatisering er kernen i Jungheinrichs strategi, og vi fortsætter med at investere og innovere for at understøtte vores kunders prioriteter. I en spændende udvikling, der understreger vores engagement i banebrydende teknologi, har Jungheinrich AG opkøbt arculus GmbH, en innovativ nystartet virksomhed med markedsledende teknologi til selvkørende køretøjer.


arculus er en software- og robotvirksomhed
Arculus blev grundlagt i 2016 og er en software- og robotvirksomhed, der er dedikeret til at gøre modulær produktion til en realitet. Jungheinrich og arculus deler fælles mål og værdier og en dedikation til gøre det nemt for vores kunder at nå deres automatiseringsmål hurtigt og effektivt.


En komplet automatiseringsportefølje til dig
Integreringen af arculee AMR (Autonomous Mobile Robot) udvider Jungheinrichs sortiment inden for AGV/AMR massivt og gør det nu også muligt for os at tilbyde dig udstyr til anvendelsesområder som Underload Transport og vare-til-person-plukning (G2P). Vi kan tilbyde dig mobile robotter (AGV/AMR), der opfylder alle dine behov, uanset om det er lav- eller højniveau smalgang, last der skal trækkes eller underload transport med underride AMR, vare-til-person (G2P) eller robot-til-vare. 
Baseret på den standardiserede grænseflade VDA 5050 leverer arculus et kontrolsystem, der styrer AGV/AMR fra forskellige leverandører, hvilket betyder, at vi kan hjælpe dig med alle dine anvendelsesområder med systemer fra forskellige producenter i én løsning.


Jungheinrich og arculus deler mange mål
Ud over synergien fra tyske virksomheder med stærke ingeniørmæssige kompetencer og anerkendte resultater inden for forskning og udvikling, er både Jungheinrich og arculus dedikeret til høje kvalitetsstandarder og sætter kundernes behov i centrum for deres aktiviteter. Sammen er vi også dedikerede til at opnå bæredygtighed ved hjælp af effektivitet gennem automatisering.
Jungheinrichs opkøb af arculus vil give arculus endnu mere styrke på sin vej mod udbredelse af automatisering, og dermed drive verdens overgang til en fleksibel, effektiv og bæredygtig produktionsmetode. Når du arbejder sammen med os, vil din virksomhed drage fordel af kombinationen af vores udvidede sortiment inden Mobile Robotter og vores globale ressourcer, herunder ressoucer efter installationen og til service, som imødekommer din virksomheds behov selv i de største projekter.


Vores fælles automatiseringsrejse
Ved at føje robotter til din intralogiske proces opnår din virksomhed nye højder inden for fleksibilitet, kontrol og effektivitet. Det driver også løbende forbedringer gennem hurtig læring. For dig som Jungheinrich kunde giver en kombination af dynamikken fra en nystartet førende AMR markedsleder og stabiliteten fra en pålidelig, mangeårig, anerkendt global virksomhed let adgang til innovation uden risiko.
Sammen kan Jungheinrich og arculus opfylde din virksomheds behov for banebrydende automatiseringsløsninger, der hurtigt kan skaleres på tværs af en global virksomhed, hvilket gør det let at nå dine mål inden for automatisering hurtigt og effektivt fra en enkelt leverandør.

Dr. Lars Brzoska neuer Vorstandsvorsitzender
Dr. Lars Brzoska
CEO Jungheinrich AG


Sammen med arculus udnytter vi vækstsynergier til automatiseret intralogistik. Dette er et nyt kapitel i historien om fremtidens lager.

Dr. Fabian Rusitschka
CEO arculus GmbH

I Jungheinrich har vi fundet et perfekt match til fortsat at drive verdens overgang til en fleksibel, effektiv og bæredygtig produktionsmetode.

START AUTOMATISERINGEN I DAG
Autonomous Mobile Robots (AMRs)

Autonomous mobile robots (AMR) har den fordel, at de kan navigere frit inden for et fast defineret område.

Se mere


Har du spørgsmål?