+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
EcoVadis_2022
10/14/2022

Jungheinrich modtager igen platincertificering for bæredygtighed

For anden gang i træk er Jungheinrich blevet tildelt ”EcoVadis Platinum” bæredygtighedscertifikat. Det placerer intralogistikeksperten i top én procent af virksomheder verden over inden for miljøbeskyttelse, menneskerettigheder og bæredygtige indkøb.

Hvordan klarer virksomhederne sig med hensyn til virksomhedsansvar? EcoVadis ratingbureau undersøgte mere end 100.000 virksomheder over hele verden for at besvare dette spørgsmål. Kun den mest bæredygtige ene procent af dem tildeles det højeste platincertifikat af EcoVadis. Jungheinrich er nu blevet tildelt denne højeste rating for bæredygtighed for anden gang i træk, hvilket igen gør os til en af de mest bæredygtige virksomheder i verden. Dr. Lars Brzoska, bestyrelsesformand for Jungheinrich AG, forklarer: "Jungheinrich skaber bæredygtig værdi – dette fremgår af den gentagne EcoVadis Platinum-pris. Som en familieejet virksomhed er vores mål at kombinere innovative produkter og økonomisk succes med økologisk og socialt ansvar."

EcoVadis hylder især Jungheinrichs indsats inden for miljøbeskyttelse og vurderer virksomhedens engagement på dette område som "enestående". Jungheinrich forfølger konsekvent målet om at blive CO2-neutral og har klart forpligtet sig til Parisaftalens klimamål om 1,5-grader. Brugen af vedvarende energi, for eksempel ved at producere sin egen solenergi gennem solcelleanlæg, blev også inkluderet i EcoVadis-klassificeringen. Desuden vedtog Jungheinrich sin egen arbejds- og menneskerettighedskodeks for mange år siden, som alle direkte salgsselskaber i 41 lande verden over har forpligtet sig til. For at sikre bæredygtige indkøb evaluerer Jungheinrich systematisk sine leverandørers adfærd inden for menneskerettigheder, miljø og compliance. Dette involverer i øjeblikket over 700 leverandører, hvilket repræsenterer mere end 75 procent af Jungheinrichs globale indkøbsvolumen.

Den nuværende platinklassificering er fjerde gang i træk, at EcoVadis tildeler Jungheinrich topcertificering. I 2019 og 2020 blev Jungheinrich tildelt guld og i 2021 platin for første gang. Virksomheden fortsætter med konsekvent at fremme sit engagement i bæredygtighed.

Som en af verdens førende institutioner til vurdering af virksomhedsansvar har EcoVadis bedømt mere end 100.000 virksomheder over hele verden. Metoden er baseret på internationale standarder for bæredygtighed og tager højde for over 200 indkøbskategorier og mere end 175 lande. Vurderingen er baseret på 21 indikatorer inden for fire områder: miljø, arbejdstager- og menneskerettigheder, etik og bæredygtige indkøb.

Læs mere om vores arbejde med bæredygtighed:

Bæredygtige løsninger til fremtidens intralogistik

Som førende inden for bæredygtig intralogistik tager vi ansvaret på socialt, økologisk og økonomisk plan.

Se mere

Har du spørgsmål?