+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
EcoVadis
11/11/2020

Handler ansvarlig: Jungheinrich er blandt de mest bæredygtige virksomheder i maskinindustrien

Jungheinrich er igen blevet anerkendt af EcoVadis for sit engagement inden for virksomhedsansvar og har for anden gang i træk fået guldstatus.

Jungheinrich er igen blevet anerkendt af EcoVadis for sit engagement inden for virksomhedsansvar og har for anden gang i træk fået guldstatus. Det betyder, at Jungheinrich forbliver en af de mest ansvarlige og bæredygtige virksomheder blandt de mere end 55.000, der er blevet certificeret.


Den førende platform til vurdering af bæredygtighed, EcoVadis, har igen udpeget Jungheinrich som en af top-virksomhederne i verden, når det kommer til bæredygtighed. Jungheinrich er blandt de øverste 2 procent inden for bæredygtighed i maskinindustrien. "Vores forståelse for bæredygtighed er det grundlag, vi skaber varige værdier på," forklarer Dr. Lars Brzoska, Direktør for Jungheinrich AG. "Jungheinrich kombinerer socialt og miljømæssigt ansvar med lønsom vækst. At vi endnu engang har fået guldstatus af EcoVadis for virksomhedens bæredygtighed, er en vigtig anerkendelse af vores arbejde".


EcoVadis bedømmer miljø- og arbejdsforhold, menneskerettigheder, etik og bæredygtigt indkøb. Jungheinrich er lykkedes med at forbedre sig inden for alle områder de seneste år. EcoVadis har især anerkendt Jungheinrichs engagement inden for miljøbeskyttelse. Jungheinrich har allerede gennem flere år forbedret bedømmelsen af livscyklussen for sine trucks. CO2-aftrykket fra en gennemsnitlig gaffeltruck er blevet reduceret med 38 procent i løbet af den periode. Jungheinrich er en pioner inden for elektromobilitet. I 2019 var 97 procent af alle de enheder, Jungheinrich producerede, elektriske trucks, og en hastigt voksende procentdel var udstyret med moderne lithium-ion teknologi. I løbet af deres livstid udleder elektriske trucks med lithium-ion batterier 52 procent mindre CO2 end dieseltrucks med samme løfteevne. "Jungheinrich vil også i fremtiden øge sit fokus på bæredygtighed for at skabe bæredygtig merværdi for vores kunder og for samfundet. Derfor vil bæredygtighed også spille en central rolle i den 2025+ virksomhedsstrategi, som vi præsenterer i november", erklærede Brzoska.


 Læs mere om platformen til vurdering af bæredygtighed, EcoVadis, her:

https://ecovadis.com/about-us/

Har du spørgsmål?