+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Jungheinrich HQ Hamburg
06/07/2022

Jungheinrich udvider direkte salg: Opkøb af ITS Forklifts New Zealand

Med købet af Industrial Truck Sales New Zealand Forklifts (ITS Forklifts) i New Zealand, etablerer Jungheinrich sin 41. salgsenhed. Virksomheden vil distribuere hele sit sortiment gennem det eksisterende salgsnetværk og lokale partnere i New Zealand.

For Jungheinrich betyder det strategiske opkøb af ITS Forklifts, en af de førende udbydere af intralogistik i New Zealand, en udvidelse af virksomhedens salgsnet i Asia-Pacific. ITS Forklifts har haft eksklusivitet på Jungheinrichs produkter i New Zealand i mere end 25 år og har mange års ekspertise inden for salg og service af gaffeltrucks. 

Dr. Lars Brzoska, CEO for Jungheinrich AG: "Vi er glade for efter 25 års succesfuldt samarbejde at udvide Jungheinrich-familien med ITS Forklifts i New Zealand.  Opkøbet giver os mulighed for at tilbyde vores nationale og internationale kunder samt vores partnere et endnu større produktsortiment og den velkendte Jungheinrich service. Vi glæder os meget til at byde vores nye kolleger velkommen i teamet. Med deres ekspertise og markedskendskab vil vi få endnu større succes sammen."

ITS Forklifts har en stærk position på det newzealandske marked understøttet af et meget veletableret netværk med mere end ti forhandlere. Jungheinrich vil styrke og videreudvikle samarbejdet med forhandlere i hele New Zealand.

Har du spørgsmål?