+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Jonas Giuliano Finance Director Jungheinrich
09/01/2022

Jonas Giuliano ny Finance Director for Jungheinrich i Sverige og Danmark

Jonas Giuliano er tiltrådt stillingen som ny Finance Director for Jungheinrich i Sverige og Danmark fra 15. august 2022. Samtidig er han blevet en del af ledelsesteamet for begge lande.

Senest kommer Jonas Giuliano fra en stilling som Director Finance & Business Transformation for Facility & Real Estate Mangement hos Tetra Pak. Han har 25 års erfaring fra Tetra Pak-koncernen med en stor, international erfaring fra en bred vifte af spændende roller inden for økonomi, både i lokale og centrale teams.  Disse roller har varieret fra produktudvikling gennem logistikkæden og fremstilling til marketing- og salgsoperationer.

-Det føles rigtig godt at knytte Jonas Giuliano til vores i forvejen stærke team. I Jonas får vi en leder med strategisk erfaring og en god forståelse for branchen. Jeg ser meget frem til vores samarbejde, siger Carsten Duus, administrerende direktør for Jungheinrich i Sverige og Danmark.

- Jeg er meget stolt over at påtage mig rollen som Finance Director hos Jungheinrich.  Det bliver spændende at være med på rejsen mod at udvikle Jungheinrich yderligere i en tid, hvor intralogistikbranchen undergår store forandringer, siger Jonas Giuliano.

Har du spørgsmål?