+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Jungheinrich køber AMR-virksomheden arculus GmbH
11/12/2021

Jungheinrich køber AMR-virksomheden arculus GmbH

Med købet af virksomheden arculus, der beskæftiger sig med Autonomous Mobile Robots, satser Jungheinrich yderligere på automatisering.

Automatisering er et fokusområde for Jungheinrich til udvikling af fremtidens lager. Derfor har intralogistikkoncernen valgt at købe arculus GmbH, som er en teknologivirksomheden inden for Autonomous Mobile Robots (AMR). arculus, som ligger München i Tyskland, fokuserer på autonome mobile robotter, modulopbyggede produktionsplatforme og softwareløsninger til mobil automatisering. Blandt sine kunder har arculus mange kendte bilproducenter og industrivirksomheder fra forskellige brancher.

arculus-2

Med opkøbet af arculus udvider Jungheinrich sin nuværende portefølje af automatiseringssystemer med software- og hardwareløsninger fra den hurtigt voksende AMR-sektor. Med arculus’ styresystem, der modtog anerkendelse ved IFOY Award 2021, kan AMR- og AGV-flåder fra alle producenter betjenes med VDA 5050-grænsefladen.

arculus-3

Dr. Lars Brzoska, koncernchef hos Jungheinrich, forklarer fordelene: ”Med opkøbet af arculus har vi kunnet udvide vores ekspertise inden for automatiseringsområdet væsentligt. Vigtige AMR-områder som ordreplukning vil blive ved med at vokse med den stadigt voksende e-handel.” Med teamet fra arculus kan Jungheinrich hjælpe sine kunder med at udvikle deres intralogistik endnu mere inden for automatisering. Et nyt kapital i historien om fremtidens lager.

Har du spørgsmål?