+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Arskronike1
12/15/2021

Jungheinrich sammenfatter rekordåret 2021

Jungheinrich har i 2021 solgt flere trucks i Sverige og Danmark end nogensinde før. Med flere nye, store kunder, et bredere sortiment inden for automatisering og flere ansatte tager intralogistik eksperten markedsandele i Norden.

Allerede i 2020 besluttede den globale intralogistik ekspert at forene kræfterne i den danske og den svenske virksomhed under en fælles ledelse. Et sats som skete midt under Corona pandemien, og som har vist sig at være en stor succes.


-    Allerede i 2020 kunne Jungheinrich være en endnu stærkere partner for vores kunder baseret på de synergier, vi fik ud af at forene virksomhederne i Danmark og Sverige. I 2021 har vi derudover øget antallet af medarbejdere og udvidet vores produktsortiment. Vi satser på at være fremtidsorienterede blandt andet inden for energistyring og automatisering, fortæller Carsten Duus, administrerende direktør for Jungheinrich i Sverige og Danmark.


Jungheinrich har mærket en stærkt voksende efterspørgsel efter moderne batteriteknik, energistyring og automatiseringsløsninger. I 2021 har næsten hver anden truck, vi har leveret, været udstyret med lithium-ion batteri i stedet for det traditionelle blysyrebatteri. Derudover er Jungheinrich begyndt at tilbyde power banks, som kan understøtte kundernes energi infrastruktur.

Arskronike2


-    Vi har satses på at blive branchens energiekspert. Kunderne henvender sig til os for at få hjælp til helhedsløsninger til deres energistyring til trucks og automatiseringsløsninger. Vi hjælper dem med at sænke deres driftsomkostninger ved hjælp af energieffektive løsninger, forklarer Joakim Klintestam, salgsdirektør for Jungheinrich i Sverige og Danmark.


Automatisering vil være et stort vækstområde i fremtiden. Blandt andet som følge af det stadigt voksende marked inden for e-handel, men virksomheder inden for mange andre brancher ønsker også et optimere deres materialeflow med en højere grad af automatisering. Jungheinrich har så bredt et sortiment, at enhver intralogistisk løsning kan skræddersys optimalt til hver enkelt kunde.


-    Man kan automatisere i forskellige grader og på mange forskellige måder. Helt afhængig af behovet og det materialeflow der er på det enkelte lager eller produktionsanlæg. De virksomheder som henvender sig til os, kan se, at vi har stor fleksibilitet i forhold til at hjælpe dem med netop deres behov, og at vi vil være en langsigtet partner for dem. At vi hele tiden arbejder på at hjælpe vores kunder til øget effektivitet og mindskede driftsomkostninger er en af årsagerne til, at vi vinder markedsandele, konstaterer Carsten Duus.

Har du spørgsmål?