+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Liftliner
05/17/2022

Nyt i Jungheinrich-porteføljen: LiftLiner®, et smidigt og kompakt vogntog for højere effektivitet inden for intralogistik

Samarbejde med K.Hartwall om LiftLiner® vogne for trækkere.
Vogne til vogntog, der kan læsses og losses fra begge sider.

Velegnet til manuel, halvautomatisk og fuldautomatisk drift.

Jungheinrich udvider sin produktportefølje med LiftLiner-trækker trailersystemet, som gør det muligt at læsse og losse vogne fra begge sider. Til dette formål vil Jungheinrich samarbejde med K.Hartwall, en finsk baseret global logistikløsningsvirksomhed, der har mange års ekspertise inden for levering af lastbærere.

Op til otte vogne på LiftLiner-trailersystemet® kan kobles sammen med Jungheinrichs elektriske trækkere i EZS-serien 1, 3 og 5. "Slæbesystemet er en innovativ og effektiv slæbeløsning med et uforligneligt kompakt design," siger Matthias Maurin, chef for produktsegmentet for trækkere hos Jungheinrich. Det patenterede styretøj giver en snæver venderadius og fremragende manøvredygtighed. Høj sikkerhed og ergonomi under brug er nøglefunktioner i systemet.

LiftLiner® speciel vippeteknologi gør det muligt ergonomisk at læsse og losse vognene på begge sider. Med trækkernes unikke funktionalitet kan fleksibel og effektiv produktionsforsyning implementeres i virksomheder af enhver størrelse. Løsningen viser sig også fordelagtig i logistik- og shippingsektoren. "Den brugervenlige, slanke løsning hjælper med at strømline processer og reducerer omkostningerne betydeligt," siger Maurin. "Flere transporter reducerer personalet og indsættelsen af køretøjer betydeligt."

I alt kan kunder i Europa vælge mellem fire forskellige dimensioner af LiftLiner®, hvor både industri- og Europaller kan indkvarteres. Lastenheder, der vejer op til 1.000 kg, kan transporteres. Samtidig muliggør trækkerne en konsekvent videreudvikling af fuldautomatiske løsninger: Som ekstraudstyr kan LiftLiner® også trækkes af Jungheinrichs automatiserede EZS 350a trækker. Ud over effektivitetsgevinster giver LiftLiner-trailerne® også en klar økologisk fordel ved at reducere det samlede energiforbrug gennem transportbundling og undgå tomme kørsler, da togene for det meste køres i Milk Run-tilstand.

"Vi er glade for samarbejdet med Jungheinrich. Vores fælles kunder får kompetence og kvalitet fra én enkelt kilde," siger Frank Haltermann, Product Owner hos K.Hartwall. Samtidig kan LiftLiners® kunder stole på den sædvanlige professionelle Jungheinrich-service: Et stærkt team på over 5.700 eftersalgsserviceteknikere over hele verden sikrer, at alle intralogistikprocesser kører pålideligt døgnet rundt.

Har du spørgsmål?