+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Jungheinrich_LogiMAT2022
05/23/2022

Jungheinrich på LogiMAT 2022: Ny dimension inden for intralogistik

Med en stand på 1.160 kvadratmeter er Jungheinrich igen den største udstiller på LogiMAT. 

LogiMAT måtte aflyses to gange i træk på grund af pandemien. I år finder messen endelig sted igen. Som i tiden før Corona er Jungheinrich igen den største udstiller. På sin stand fremviser virksomheden alt til fremtidens lager og har annonceret en meget speciel produktlancering på messens første dag.

De, der ønsker at skabe fremtidens intralogistik, skal betræde nye veje, konstant genoverveje processer og finde nye dimensioner. At Jungheinrich altid har gjort dette med stor passion, kan ses på dette års LogiMAT fra 31. maj til 2. juni i Stuttgart. Med sin stand i hal 9 på 1160 kvadratmeter plus ekstra uderum mellem hal 7 og 9 er intralogistikeksperten fra Hamburg igen den største udstiller på branchens førende messe i år og fremviser sine seneste bæredygtige nyheder inden for automatisering, digitalisering og e-mobilitet.

"Vi gør intralogistik mere effektiv og bæredygtig," forklarer Christian Erlach, Jungheinrichs Chief Sales Officer, og annoncerer en produktlancering den 31. maj, åbningsdagen for LogiMAT, der vil "ændre tid og rum". Hvad det præcist vil være, er stadig en hemmelighed. Alt, hvad virksomheden har sagt indtil videre, er, at det er en helt ny, selvstændig intralogistikløsning. "Vi vil præsentere et helt nyt produkt, hvormed vi vil opnå en ny dimension af effektivitet på vores kunders lagre," siger Erlach.

Som et yderligere højdepunkt kan LogiMAT-besøgende opleve Jungheinrichs brandambassadør Nico Rosberg på Jungheinrich-standen på messens første dag. Entreprenøren inden for bæredygtighed og verdensmesteren i Formel 1 i 2016 er en fremtrædende fortaler for elektromobilitet og bæredygtigt iværksætteri. "Jungheinrich og jeg har et fælles mål: at gøre verden mere bæredygtig med e-mobilitet og smarte teknologier," siger Rosberg.

Jungheinrich vil også præsentere sit store sortiment inden for automatiserede lagersystemer og mobile robotter på LogiMAT 2022. Med den seneste tilføjelse af Autonomous Mobile Robot (AMR) arculee til sit sortiment af Automated Guided Vehicles (AGV'er) dækker Jungheinrich nu et endnu bredere spektrum af løsninger, der spænder fra opgaver med lave løft og høje løft, VNA-opbevaring, gulv-til-gulv-transporter, lasttrækning, underload transport til robot-til-varer. Højdepunkter på Jungheinrichs stand vil være Soto-robotten fra Jungheinrichs partner Magazino, EKS 215a Automated Guided Vehicle, der er nomineret til IFOY Award, og det seneste medlem af Jungheinrich-familien: AMR-arculee fra arculus.

Man kan også finde de nyeste POWERLiNE lithium-ion trucks på Jungheinrichs stand. Disse omfatter den højt løftende elpalleløfter ERD 220i, der er nomineret til IFOY Award, og den elektriske lavt løftende elpalleløfter ERE 225i. Jungheinrich er en pioner inden for lithium-ion-teknologi til intralogistik. Med konceptet med integrerede lithium-ion-batterier har Jungheinrich endnu en gang sat en ny industristandard. Resultatet: markant reducerede truckdimensioner, forbedret adræthed, øget komfort og større sikkerhed. Et andet særligt træk ved POWERLiNE truckene: De er helt CO2-neutrale indtil levering. Samlet set yder lithium-ion-teknologien et stort bidrag til større bæredygtighed inden for intralogistik. Den er overbevisende med pålidelig høj ydeevne ved reduceret energiforbrug, hurtige opladningstider og ingen vedligeholdelse.

For alle dem, der ikke kan komme personligt til LogiMAT i Stuttgart, vil Jungheinrich også præsentere højdepunkterne på messen som en del af en digital event den 9. juni 2022. I websessioner og virtuelle showrooms kan besøgende høre om, hvordan Jungheinrich skaber fremtidens lager og få råd fra Jungheinrichs eksperter ved et personligt møde.

Har du spørgsmål?