+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
EKS215a
10/05/2020

WEGMANN automotive INSTALLERER AUTOMATISERINGSUDSTYR

MIAS reolkraner til højlager

Implementering af førerløse transportsystemer

Effektiv plukning af smådele ved hjælp af liftreoler

Jungheinrich bygger et nyt logistikcenter til WEGMANN automotive i Veitshöchheim, Nedre Franken. Dette store projekt ved virksomhedens hovedkvarter er planlagt til at være færdig med udgangen af 2021. WEGMANN automotive er global markedsleder inden for afbalanceringsklodser og batteriklemmer til automobilindustrien. Virksomheden er eksklusiv leverandør til Formel 1 og til alle de kendte bilfabrikanter og førende detailhandelsorganisationer.


Det nye logistikcenter ved WEGMANN automotive’s hovedkvarter nær Würzburg er blevet designet til at anvende automatiserede lagersystemer for at øge omlæsningskapaciteten gennem hurtige adgangstider. Fejlraten vil forblive lav og pladsudnyttelsen vil blive forøget væsentligt.  Jungheinrich leverer en komplet løsning fra én leverandør til virksomheden. Det inkluderer alt lige fra planlægning af processerne i både den nye og de eksisterende bygninger til levering af moderne teknologi. Hjertet i projektet er et højlager med automatiseret teknologi til transport af paller.  Reolkraner fra Jungheinrichs datterselskab MIAS muliggør et automatiseret lager, herunder kontrol og visualisering.


Førerløse transportsystemer fra Jungheinrich sørger for, at materialerne flyder gennem logistikcentret. De førerløse transportsystemer navigerer ved hjælp af laserteknologi, som er forbundet til reflektorer langs lagerets gange.  AGVerne får alle informationer via Jungheinrichs Logistics Interface. Dette interface kobler Jungheinrichs trucks direkte op mod WEGMANN automotive's SAP EWM system.


Den nye automatiseringsløsning indeholder også liftreoler, som giver optimal udnyttelse af pladsen. For at gøre plukning af smådele effektiv, er liftreolerne og deres bakker direkte koblet op mod kundens SAP EWM system via Jungheinrichs Logistics Interface. Det sikrer optimal gennemsigtighed i processen.


Når byggeriet er færdigt, vil WEGMANN automotive’s nye logistikcenter håndtere interne og eksterne indgående varer, opbevaring, ordreplukning og forsendelse på det mest avancerede niveau. Den totale leverance indeholder både en service- og vedligeholdelsespakke fra Jungheinrich og originale reservedele til alt udstyr.


Har du spørgsmål, så kontakt venligst:

Benedikt Nufer, Pressekontakt

Phone: +49 40 6948 3489

Mobile: +49 151 277 912 45

benedikt.nufer@jungheinrich.de

Om Jungheinrich

Jungheinrich, som er grundlagt I 1953, er en af verdens førende leverandører af løsninger til logistiksektoren. Med en omfattende portefølje inden for udstyr til materialehåndtering, automatiske systemer og services kan Jungheinrich tilbyde kunderne en skræddersyet løsning til de udfordringer Industry 4.0 stiller. Koncernen, som har hovedsæde I Hamburg, er repræsenteret i 40 lande verden over med egne direkte salgsselskaber og i andre ca. 80 land via partnere. Jungheinrich har 18.000 medarbejdere over hele verden og omsatte i 2019 for € 4,07 mia. Jungheinrich er noteret på SDAX.

Du kan finde information om Jungheinrich AG's privatlivspolitik her

Har du spørgsmål?